.

.

DesirePath Летящи Тигри Устата на Акула Зъби Щанцоване Винилови Стикери Прозореца на Колата Броня Външни Етикети Стикер за Страничната врата на Колата (59 см - 1 чифт)

DesirePath Летящи Тигри Устата на Акула Зъби Щанцоване Винилови Стикери Прозореца на Колата Броня Външни Етикети Стикер за Страничната

BGN 2.00
Продукти

✔ Стикери от PVC с участието на зъбите на акула за автомобили - Материал етикети е изработен от висококачествен PVCКачеството е много добро, тя е здрава, я лесно отклеить и выцвести, а също така тя е водоустойчив, може лесно да се записвам и да теглите, без остатък или увреждане на повърхността. ✔ Страхотно бижу - Размерът на тази шарени етикети достатъчно голям, за да затворите страничната врата на колата.Голяма стикер придава на автомобила по-характерен и стръмен вид, така че околните не винаги сводили очите с вашия автомобил.Готин и оригинален дизайн, изработка на вашия автомобил необичайно. ✔ Как да инсталирате - Първо сотрите прах с кола, най-важният момент е в това, че трябва да се поръси с лепило повече вода на страничната страна на етикети, за да можете да коригира позицията на етикети и премахване на мехурчета (подробен процес за инсталиране, вижте описанието на продукта). ✔ Автомобилни общи - Този стикер, подходящ за спортни автомобили, камиони, джипове и други видове превозни средства.Универсално подходящ за всички прозорци, автомобили, камиони, джипове, лодки, atv-та и различни повърхности.За собствениците със строги за неговия размер, моля измерете размера преди да поръчате. (Забележка : не може да наклеиваться на матирана повърхността на филма). ✔ Широко приложение : тази автомобилна стикер е универсална, който е подходящ за повечето автомобилни състезания, може да се прилага и за украса на предния капак на автомобила, огледало за обратно виждане и купето на автомобила; Това е идеалният избор, украса за любителите на автомобили. ✔ Стикери от PVC с участието на зъбите на акула за автомобили - Материал етикети е изработен от висококачествен PVC.Качеството е много добро, тя е здрава, я лесно отклеить и выцвести, а също така тя е водоустойчив, може лесно да се записвам и да теглите, без остатък или увреждане на повърхността. ✔ Страхотно бижу - Размерът на тази шарени етикети достатъчно голям, за да затворите страничната врата на колата.Голяма стикер придава на автомобила по-характерен и стръмен вид, така че околните не винаги сводили очите с вашия автомобил.Готин и оригинален дизайн, изработка на вашия автомобил необичайно.

R

Продукти в категория