.

.

Leophoen Лаптоп USB-Овлажнител 3 в 1 с Цветна Атмосферната Лампа, Мини Вентилатор, Ночником за Офис Бюрото, Спални, Кола, Стая за Йога (Жълто, МОЖЕ)

Leophoen Лаптоп USB-Овлажнител 3 в 1 с Цветна Атмосферната Лампа, Мини Вентилатор, Ночником за Офис Бюрото, Спални, Кола, Стая за

BGN 50.10
Продукти

♥ Дизайн 3 В 1 : Преносим USB-овлажнител може да се използва като овлажнител на себе си, но също така може да се комбинира с регулируем мини вентилатор и ночникомУправление на докосване на екрана, изключване на влага, подходящ за създаване на приятна и романтична обстановка.Това би било подарък за новост или награда на конкурса. ♥ ОВЛАЖНИТЕЛ на ВЪЗДУХА : Преносим USB-овлажнител с цветна атмосферната лампа ви помага да се увеличи влажността на въздуха.Той създава фин хомогенен мъгла, допринася за овлажняване на въздушния поток, позволява да се избегне изсушаване на студено през зимата и хидратира кожата ви и околната среда през горещото лято.Овлажнител на въздух в спалнята играе важна роля в нощен сън и необходим. ♥ Мини вентилатор : USB мини вентилатор с възможност за промяна на ъгъла на наклона на 360 градуса за създаване на хладен вятър и увеличаване на въздушния поток, което прави околната среда по-удобно. ♥ Лека нощ : Цветна атмосферни лампа и лека нощ ще ви цяла нощ почивка и ще създаде романтична атмосфера.Можете също да използвате нощна светлина като настолна лампа за четене, писане и работа през нощта. ♥ Внимание и гаранция : ① Моля, не добавяйте вода, надвишаваща максималната норма. ② Моля, използвайте минерална вода или вода от чешмата, не се препоръчва да се използва чиста вода. ③ Този овлажнител не е предназначен за ароматерапия, в него не се препоръчва добавяне на етерични масла. ④ Ако имате някакви проблеми при използване, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да намерите най-доброто решение.Основни характеристики : 1. Дизайн 3 В 1 : Mini-USB-овлажнител може да се използва като овлажнител на себе си, но също така може да се комбинира с регулируем мини вентилатор и ночником.Управление на докосване на екрана, изключване на влага, подходящ за създаване на приятна и романтична обстановка.Това би бил и подарък-новост или награда за конкурса. Мини USB-овлажнител с цветна атмосферната лампа ви помага да се увеличи влажността на въздуха.Той създава фин хомогенен мъгла, допринася за овлажняване на въздушния поток, позволява да се избегне изсушаване на студено през зимата и хидратира кожата ви и околната среда през горещото лято.

R

Продукти в категория