.

.

Комплект Венец от сини и бели балони GREMAG, 102 бр. в Комплект Арка от Кралското Синьо-Сребърни Балони, Сребро Въздушно Топка-Конфети, Въздушно Топка от Фолио с Лазерно ?

Комплект Венец от сини и бели балони GREMAG, 102 бр. в Комплект Арка от Кралското Синьо-Сребърни Балони, Сребро Въздушно Топка-Конфети,

BGN 3.33
Продукти

Това е нормално, че латексови топки ще има малко неприятна миризмаПоради разлика в настройките на екрана и осветление действителния цвят балони може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Моля, обърнете се към самия цвят.Стикери могат отслаивать боя по стени и тапети, те са предназначени само за определяне на балон за въздушния кълбо.Устойчивост на балон ще варира в зависимост от околната среда.Да се съхранява на хладно място, за да запишете най-доброто качество в бутилката, тъй като голяма жега или други метеорологични условия могат да повлияят върху продукта.Моля, стойте далеч от деца и домашни любимци.Спущенные балони могат да представляват опасност от задавяне.Моля, незабавно изхвърлете счупени балони.Как латекс и алуминиеви балони може да помпане с въздух или с хелий.За помпане на балони с въздух няма да доведе до всплыванию. ★ Комплект за гирлянди от балони : В този комплект за арка от балони влиза 102 бр. балони кралския син, бял, сребрист цвят и конфети с различни размери 5/10/12/18 инча.Освен това, той е оборудван с два 18-инчови балони с лазерно звездата от фолио, бяла панделка, 5-метрова верига за балони и 2 стикери. ★ За специални случаи : Този набор от сини и сребърни балони, за да проверите за детски тематични партита, парти за рожден ден, празнично тържество, сватба, абитуриентски, юбилей, декор за душата на детето и други празнични украси за различни празници или събития, които ще изглеждат добре на вашето парти.Освен това, можете да добавите и други празнични аксесоари в своята верига от балони по своему. ★ Лекота на монтаж : Комплект арка-гирлянди от балони наистина е лесен за сглобяване, без сложни действия - просто надуйте латексови балони, комбинирайте ги във верига и да виси, за да имаме красива арка от балони.Можете да ги закачаме на стената, влакчета, дърветата, прозорците, вратите, маси за хранене и всяко друго място, което предпочитате. ★ Високо качество : сини и бели балони, изработени от висококачествен естествен латекс, който е безвреден и безопасен за деца и възрастни.Той е достатъчно гъста, за да продължи дълго време, не протекая лесно.Просто бъдете внимателни и не твърде надувайте балони, за да те не избухна.

R

Продукти в категория