.

.

2 елемента Котки, Декоративни Перли на Шията йоркширски Териери Камбанка Кучета Вечерни Колие Малки Аксесоари за Окачване Яка Лента Аксесоар за Снежинки Перлена К?

2 елемента Котки, Декоративни Перли на Шията йоркширски Териери Камбанка Кучета Вечерни Колие Малки Аксесоари за Окачване Яка

BGN 1.33
Продукти

КОЛЕДЕН КОТКА - нашийник със звенящим камбана ще бъде подарък за вашите добри приятели, които имат домашен любимецКоледен костюм за домашни любимци - восхитителен за котки и ще им е по-забавно по време на партита и други събития.Преносим нашийник за КОТКИ - Изработен от висококачествен материал, приятен на допир, приятен за кожата и декоративен.ПРЕКРАСЕН КОТЕШКИ нашийник - лек и удобен в чорап, не е нужно да се притеснявате за това, че вашата котка ще бъде неприятно.АКСЕСОАРИ за КУЧЕТА - кажете сбогом със скучно традиционните ошейником за домашни любимци, този нашийник със звънци, предназначени за празнични партита.КОЛЕДЕН КОТКА - нашийник със звенящим камбана ще бъде подарък за вашите добри приятели, които имат домашен любимец.Коледен костюм за домашни любимци - восхитителен за котки и ще им е по-забавно по време на партита и други събития.Преносим нашийник за КОТКИ - Изработен от висококачествен материал, приятен на допир, приятен за кожата и декоративен.ПРЕКРАСЕН КОТЕШКИ нашийник - лек и удобен в чорап, не е нужно да се притеснявате за това, че вашата котка ще бъде неприятно.АКСЕСОАРИ за КУЧЕТА - кажете сбогом със скучно традиционните ошейником за домашни любимци, този нашийник със звънци, предназначени за празнични партита.Пратката включва 1 х нашийник за домашни любимци Характеристики-Размер S : 26,00 X2,00 X2,00 см/10,22 X0,79 X0,79in; (обиколката на врата) : 20-26 см/7,87-10,23 инча. - Нашийник на домашен любимец е много лек, нека вашият домашен любимец се чувства комфортно. - Яка - най-добрият аксесоар за костюм за домашен любимец на фестивални партита, изработка на техните неповторими. - Яка е безопасна за вашите котки, той няма да им вреди.Нашийник ще се превърне в чудесен подарък за вашите кучета и котки и е идеално място за техните дрехи. - Нашият декоративна яка ще бъде най-очарователна на улицата. - Материал : смола и рафтинг - Пълен елегантност, позволете на вашите кучета или котки се насладите на фестивалната страна заедно с вас. - Цвят : Различни цветове Описание на продукта преносим нашийник за котки с перли и камбана, което прави вашия домашен любимец по-прекрасен и впечатляващ. коледен костюм за домашни любимци, Това може да стане приятен декор за вашия домашен любимец.

R

Продукти в категория