.

.

Чанта за лакомство за кучета, за дресура на домашни любимци с кликером -Чанта за лакомство за дресура на кучета с клип към колана си, за дресура, без помощта на ръцет?

Чанта за лакомство за кучета, за дресура на домашни любимци с кликером -Чанта за лакомство за дресура на кучета с клип към колана си, за дресура,

BGN 3.00
Продукти

?【ПРОФЕСИОНАЛНА ЧАНТА ЗА ЛАКОМСТВО ЗА ДРЕСУРА на КУЧЕТА С КОЛАН】waistbelt може удобно облегать талията, което му придава с ергономична форма Тази чанта за лакомство за дресура на кучета включва просторно основно отделение и външна чанта с цип, вместительное основно отделение с подвижен черна подплата.това е също така вграден опаковка за какашек за по-замърсени случаи и външен джоб с цип за дребни ежедневни предмети като ключове, торбички за кучешки отпадъци или учебна тест. ?【Бърз ДОСТЪП, без РАЗЛИВИ】 Чанта за кучешки деликатеси NIAEIAIE има две силни магнити вътре в основното отделение за деликатеси и магнитна закопчалка, която позволява бързо и с една ръка да получите достъп до любимите лакомствам на вашия домашен любимец. и веднага след това се стяга за храна за кучета, не пролился. ?【ПЕРФЕКТЕН размер】 Този торбичка за лакомство за кучета NIAEIAIE е Изработен от лека найлонов плат, защитени от атмосферните влияния, лесно се носи, така че ще имате бърз достъп до лакомствам, за да възнагради вашето куче за добро поведение по време на тренировка.По цялата дължина на колана е 44,5 инча.Размер на своята практика е 4 "x 5.Това е достатъчно, за да се съхранява повече от 2 чаши освежителни напитки. ?【3 ЛЕСНИ НАЧИНА за носене】 Тази чантата може да се носи на кръста, прикрепив към вашия персонален колан или обезпечаване на контур за колан. изчистен дизайн подходящ за всеки ваш заедно на ден. ?【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Ежедневно почистване е лесен процес, благодарение на подвижна тъкан, която може да се пере в машина от вътрешната страна на чантата.за да почистите външната повърхност на своята практика, ние препоръчваме просто да избършете го напълно или се изпират на ръка, след това се изсушава въздуха и се използват отново.

R

Продукти в категория