.

.

Leshiou RGB led лампа за видеозаснемане на видео Стрийминг на живо Преносими осветителни тела за камера с 0-360 Пълноцветен CRI 95 + 2500-9000K 3100mAh Акумулаторна батерия led огледале?

Leshiou RGB led лампа за видеозаснемане на видео Стрийминг на живо Преносими осветителни тела за камера с 0-360 Пълноцветен

BGN 1.00
Продукти

Пълноцветен RGB-видео сигнал 0-360 ° 1300 лумена, висок CRI с 140 топки лампи.LCD екран на дисплея. 20 вида светлинни ефекти, превключвател с един бутон. пълноцветен RGB светлина 0-360 °. наситеността на цветовете може да бъде предмет на бесступенчато. 【Възможност за регулиране цвят】 Лампа за снимане Leshiou W140 има 140 ламповых топки, може да осигури по-висока яркост.Led лента RGB с 98 бр. (двуцветен) led топки и 42 бр. цветни led топки RGB. 360 пълноцветен възможности RGB, за да създаде перфектния цвят за всякакви нужди, което прави снимката по-цветни. максимална яркост 1300 LUX (0,3 м) осигурява добри условия за стрелба в тъмното. 【На индекса показване на 95+, възстановяване на истинските цветове на】 Преносими led подсветка камера, близка до спектъра на естествено осветление, с висока отлично възпроизвеждане на цветовете, RBG video light прави герои са по-подвижни, а пейзажи - по-ярки. 【Джобен размер, лек и преносим】Видео W140 RGB LED размер малко по-голяма от вашата кредитна карта.Можете да поставите мини led видео сигнал в чанта за фотоапарат или джоб, вие сте винаги готови за работа. 【20 вида светлинни ефекти】Видео W140 RGB, че симулира реални сцени, като например светлините на полицейската машина, светкавица, светлина на свещи и т., може да създаде различни атмосфера, обогатяване на творчеството сцени на филма.Подходящ за tiktok, You Tube, създаване на филми. 【LCD дисплей и батерия с голям капацитет】 В RGB подсветка камера, вградена литиева батерия с капацитет 3100 mah, той може да осигури до 3 часа непрекъснато осветление.Батерията е актуализиран с най-новия цифров LCD дисплей, който не само показва оставащия заряд, за да се предотврати разрядку, но и показва специфични значения в различните режими на работа (с точност до 1%).Зареждане Type-c, също така може да се използва по време на зареждане.Отговаря на повечето от нуждите на фотографа. 【Следпродажбено обслужване】 Много малък брой крушки може да не светне, след като твърде дълго за освобождаване от отговорност, моля, активирайте батерия : зареждайте в продължение на 2-4 часа за възстановяване.На нашите продукти се предоставя 1 година гаранция и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

R

Продукти в категория