.

.

Bestdon 10,1-инчов цифрова Фоторамка с достъп до Wi-Fi интернет, Електронна Фоторамка с приложение, слайд-шоу Умна мътна Фоторамка с 16 GB памет, сензорен IPS екран, автоматичн?

Bestdon 10,1-инчов цифрова Фоторамка с достъп до Wi-Fi интернет, Електронна Фоторамка с приложение, слайд-шоу Умна мътна Фоторамка с 16

BGN 62.06
Продукти

1 х 10,1 "дигитална рамка за снимки 1 x захранващ Адаптер. 1 x Ръководство на потребителя.Тази цифрова фоторамка Wi Fi докато работи само с 2.Препоръчително е да използвате стикер десен ъгъл, за да помогне за отстраняване на пылезащитную филм с екрана, за получаване на по-висока разделителна способност, преди да използвате.Бележки за връщане : Да защитава вашата поверителност, моля, хвърлете дигитална рамка за снимки, преди неговото връщане. 【Сензорен екран IPS HD】 : Тази 10,1-инчов цифрова фоторамка smart wifi с резолюция от 1280 * 800 и съотношение на страните 16 : 10.Качество на изображението Ultra HD и ярки цветове ви позволяват да получите най-добър визуален ефект, под всякакъв ъгъл.Сензорен екран IPS възпроизвежда на всеки детайл от красивите моменти от живота си, което ви позволява лесно да настроите рамка и удобно, за да разгледате снимки / видео.Рамка за снимки поддържа формат на изображението JPG / JPEG / BMP / PNG и видео формат MP4. осигурява лесна и приятна работа за възрастните хора. 【СПОДЕЛЯТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ и НА ВСЯКО МЯСТО】 : С помощта на приложението Biu Frame (както за Android, така и за i OS) можете бързо и лесно изпращане на снимки или кратки клипове (с продължителност до 15 секунди) веднага в своята цифрова фоторамка или по електронна поща от всяка точка на света.Позволете на вашите приятели и семейство да се насладите на вашите прекрасни моменти за секунди на Bestdon frame. 【Автоматично се завърта и голямо хранилище】 : Електронни рамки за снимки могат автоматично завъртане на снимки, за да регулирате посоката, снабдени с подвижен държач, можете да поставите в рамка на бюрото си в портретен или пейзажен режим за най-добро гледане.Дигиталната фоторамка е с вградени хранилище с обем 16 GB, осигурявайки ви по-голям капацитет за съхранение на снимки, също така можете да импортирате снимки партиди с помощта на Micro SD карта (до 32 GB) и USB памет. 【Богат на функции за СЪЗДАВАНЕ и ИЗПОЛЗВАНЕ на】 : трябва да Се свържете рамка за снимки vedio към мрежата, така че тя остава включена, тъй като в нея няма вградена батерия.Тази мътна цифрова фоторамка Wi-Fi интернет предлага изобилие от настройки, които можете да персонализирате според вашите нужди, като реда за възпроизвеждане показване / скриване / премахване на снимки или видеоклипове, автоматично завъртане, часовници, режим слайд-шоу, времето, надписи върху дисплея, регулируема яркост и икономичен режим и т.

R

Продукти в категория