.

.

Мека Четина Вибрираща Електрическа четка за Зъби 2023 IPX5 Водоустойчив във формата На Зайче е Забавна Детска Четка за Зъби За Грижа За устната Кухина Включва 3 глави ч?

Мека Четина Вибрираща Електрическа четка за Зъби 2023 IPX5 Водоустойчив във формата На Зайче е Забавна Детска Четка за Зъби За Грижа За

BGN 4.79
Продукти

Премахване на ЗЪБНАТА ПЛАКА 100 пъти по-добре * : Сверхмягкая abs-четка с мощен мотор ефективно почиства зъбите по-малките деца на възраст от 2 години 100% по-добре, отколкото ръчна четка за зъбиПРАВИ ПОЧИСТВАНЕ на ЗЪБИТЕ ЗАВЛАДЯВАЩ : 90 от 100 казали, че детето им харесва повече да си миете зъбите детска електрическа четка за зъби, от друга опасни кабелна toothbrush.NO СТРЕС ПРИ УПОТРЕБА : само 1 режим на звукова вибрация за борба с зубным разцвет.ПОМАГА на ДЕЦАТА по-ДОБРЕ И по-ЧЕСТО да си МИЕТЕ ЗЪБИТЕ : ПЛАКА от ЗАЕК FIGHTER.NO НЕОБХОДИМОСТТА от да ХАРЧАТ енергия на четки за зъби : само 1 батерия тип ААА може да работи до 5 месеца, включително и батерии.Глави за четка за зъби : пакет 3 глави за четка за зъби. НОВА технология : почиства зъбите, без раздразнение. удобни и нескользящие.ВОДОУСТОЙЧИВ И УДАРОУСТОЙЧИВ.В КУТИЯ : 1 тестото AAA, 3 дюза за почистване, инструкции.Силните детски електрически четки за зъби вибрираща четка за зъби на децата повече обичат да си миете зъбите с електрическа четка за зъби Easter RABBIT FIGHTER kids с един бутон режим на дизайн, удобен за всички деца. Възраст от 2 години ще бъдат развълнувани от добрите НАВИЦИ на зайците.

R

Продукти в категория