.

.

Стъклени Чаши Scizorito, Прозрачна Стъклена Чаша с Триизмерна Фигура, Бар Напитки, Кафе, Чаша С Лед, Съдове за Сок, Прозрачен (Чаша за патици)

Стъклени Чаши Scizorito, Прозрачна Стъклена Чаша с Триизмерна Фигура, Бар Напитки, Кафе, Чаша С Лед, Съдове за Сок, Прозрачен (Чаша за патици)

BGN 2.33
Продукти

[Висококачествен материал] : Благодарение на обширния си майсторство нашата стъклена посуда изложени обжигуТази съдове, произведени при висока температура на печене от 700 ℃ до 1000 ℃ с използване на отпадъци, китайски процеса на печене. Ние избираме висококачествени суровини за създаване на продукти с изключително качество. [Дизайн с душата] : Нашето стъкло Scizorito е кристално чист корпус.Вградени прозрачни 3 D животни и растения, подробности на място, стиловете са разнообразни, а дръжката е прозрачен цвят, който изглежда свеж и изискан.Той е подходящ и за офис, хол и други помещения като декоративни орнаменти, осигуряване на първокласно преглед. [Купата на желания] : Купа на желания ще донесе щастие на семейството си всеки ден и да живеете чисти желания възрастни и деца.С него ще се пие повече мляко.Това не съдържаща пластмаса, екологично чиста и красива чаена чаша за животни. [Са подбрани стойност] : нашето Scizorito има много стилове по ваш избор : красиви, елегантни, атмосферни, свежи и изискани, за да задоволи нуждите на всички възрасти и любители.Тази чаена чаша сладък и елегантен, нашите чаени чаши са идеални за подаръци на приятели и семейството си, практични и са предмет на колекционерска стойност. [Идеален подарък] : Тази красива чаша за ръчна работа с животни вътре - чудесен подарък за коледните партита, рождени дни, Ден на майката, Хелоуин, Ден на благодарността, сватби, рождени дни, детски, душове и др.Можете да го използвате за приготвяне на коктейли с сок, мляко, шоколад, капучино.Също така е чудесно за вино!Това е весел и чудесен начин да се погрижат за вашите гости и приятели. [Висококачествен материал] : Благодарение на обширния си майсторство нашата стъклена посуда изложени обжигу.Тази съдове, произведени при висока температура на печене от 700 ℃ до 1000 ℃ с използване на отпадъци, китайски процеса на печене. Ние избираме висококачествени суровини за създаване на продукти с изключително качество. [Дизайн с душата] : Нашето стъкло Scizorito е кристално чист корпус.Вградени прозрачни 3 D животни и растения, подробности на място, стиловете са разнообразни, а дръжката е прозрачен цвят, който изглежда свеж и изискан.Той е подходящ и за офис, хол и други помещения като декоративни орнаменти, осигуряване на първокласно преглед. [Купата на желания] : Купа на желания ще донесе щастие на семейството си всеки ден и да живеете чисти желания възрастни и деца.

R

Продукти в категория