.

.

Стъкло за очен капкомер YARDWE, 10 бр. Стъклени Бутилки с ролки |10 мл, Стъклена Бутилка за Етерично масло с Топки от Неръждаема Стомана - Преносим и Практичен Стъклена Бу?

Стъкло за очен капкомер YARDWE, 10 бр. Стъклени Бутилки с ролки |10 мл, Стъклена Бутилка за Етерично масло с Топки от Неръждаема

BGN 7.99
Продукти

"Ценни комплекти" - 10 x 10-миллилитровых бутилки за етерично масло в ролки с затегнати топки-ролки от неръждаема стомана и капачки за бутилки "Отлично качество"' Стъклен флакон с валяк е изработен от дебело стъкло, гладко и силно въздействащи, което защитава етерично масло от вредните ултравиолетови лъчи и спестява от бързо улетучивания. "Фланец дизайн" Топки за ролки са изработени от неръждаема стомана, добре са направени.Стягане предотвратяват всякакви течове.С помощта на нашата безплатна отваряне на бутилката можете да лесно да се разглобява и запълване на бутилка roller ball. "Здравословен избор"'Всеки сачмен флакон с капацитет от 10 мл. Стъклена роликовая бутилка е направена от висококачествен коррозионностойкого стъкло, което е безопасно и екологично устойчивия, издръжлив и въздействие.Тези флакончики с етерично масло се използват за съхранение на козметичен крем за очи или червило, което позволява равномерно нанесете средство за предотвратяване на изтичащата течност и има масаж ефект. "Roller топки от неръждаема стомана" Добре направени ролкови топки за етерични масла, изработени от неръждаема стомана, която е устойчива на корозия.Стягане може да попречи на всякакъв вид течове.С помощта на нашата отваряне на бутилката за етерични масла battle може лесно да се разглобява и да попълните. "Ценни комплекти" - 10 x 10-миллилитровых бутилки за етерично масло в ролки с затегнати топки-ролки от неръждаема стомана и капачки за бутилки. "Отлично качество"' Стъклен флакон с валяк е изработен от дебело стъкло, гладко и силно въздействащи, което защитава етерично масло от вредните ултравиолетови лъчи и спестява от бързо улетучивания. "Фланец дизайн" Топки за ролки са изработени от неръждаема стомана, добре са направени.Стягане предотвратяват всякакви течове.С помощта на нашата безплатна отваряне на бутилката можете да лесно да се разглобява и запълване на бутилка roller ball. "Здравословен избор"'Всеки сачмен флакон с капацитет от 10 мл. Стъклена роликовая бутилка е направена от висококачествен коррозионностойкого стъкло, което е безопасно и екологично устойчивия, издръжлив и въздействие.Тези флакончики с етерично масло се използват за съхранение на козметичен крем за очи или червило, което позволява равномерно нанесете средство за предотвратяване на изтичащата течност и има масаж ефект. "Roller топки от неръждаема стомана" Добре направени ролкови топки за етерични масла, изработени от неръждаема стомана, която е устойчива на корозия.Стягане може да попречи на всякакъв вид течове.С помощта на нашата отваряне на бутилката за етерични масла battle може лесно да се разглобява и да попълните.

R

Продукти в категория