.

.

20 БР. Етикети за бутилки с вода в стил Мишката за Рожден Ден в стил Мини маус, Водоустойчиви Етикети за бутилки с напитки В Стила на Мишката на тема Мини, Опаковки за ?

20 БР. Етикети за бутилки с вода в стил Мишката за Рожден Ден в стил Мини маус, Водоустойчиви Етикети за бутилки с напитки В Стила на

BGN 2.33
Продукти

【В комплекта са включени】 В комплекта влизат 20 етикети за бутилки с напитки под формата на мишки, извършвани в мини, свързани с тематаДобавете ги в празничен филм "Детски душ" или бар за напитки по време на парти по повод деня на раждането, за да се получи впечатляващ, договорени вид. 【Подходящ размер】 Размери на всяка етикети за бутилки с вода възлизат на 8,5 инча и 2 инча височина, което е идеално за всяка бутилка с напитка или контейнер с диаметър по-малко от 8,5 инча. 【Висококачествени материали】 Розови опаковки за бутилки с вода в стил Мини маус за момичета професионално отпечатани на хартия за етикети с гланцово покритие.Те водоустойчив и може да се използва за напитки, които ще охлаждены, просто е задължително да нанесете преди охлаждане. 【ЛЕСНО нанасяне】 Внимателно отклейте стикер на бутилката за вода Min-nie happy birthday с обратна страна и залепете към бутилката, започвайки от средата и стиснал до ръба.Smooth етикета около контейнера и при необходимост да се съхранява в хладилник за напитки.Не е нужно да губите много време, за да украсят тематични детски душ в стил Мини маус. 【ОТЛИЧНИ удобства за партита】 Благодарение на ефектен цвят, ясна и убористой на печат, тези опаковки за етикети за бутилки трябва да се превърне в перфектното допълнение към вашия празничен принадлежностям за парти в чест на рождения ден на кино / бижута за детската душа.Външния слой на стикери е изработена от непромокаема пластмаса, така че можете смело да поставят залепена на бутилката с вода с кубчета лед или в хладилник.Вие ще получите : 20 броя етикети за бутилки с вода Min-nie theme Mouse в 5 листа Размер : 8,5 "широк х 2" височина Как да използвате : отлепете ги с подложка и залепете към бутилката.

R

Продукти в категория