.

.

Връзка за пръскане на вода 1,5 инча (1-1 / 2 инча) Външна Резба Тръба Инжектор торове Вентури Градински Вода Селскостопанско Напояване Устройство за капково напояване ?

Връзка за пръскане на вода 1,5 инча (1-1 / 2 инча) Външна Резба Тръба Инжектор торове Вентури Градински Вода Селскостопанско Напояване

BGN 22.08
Продукти

Широка гама от приложения : свързване на тръби са много подходящи за използване на повдигнатите лехи, в къщи, ферми, в тревни площи, оранжерии и за напояване на земеделски земиВходна/изходна резба : 1-1 / 2".Диапазон на разхода на : 4,21-10,89 м3 /ч. Удобен и практичен комплект повишава силата и издръжливостта и е подходящ за продължителна употреба.Изработен е от инженерни пластмаси.Той има отлична химическа устойчивост към повечето химически вещества.Ефективно и компактно устройство за впръскване на диференциално налягане.Икономичен и евтин вариант.Осигурява впускные/деления връзка 1-1/2" на БСП. спецификация : Впускная/выпускная резба : 1-1 / 2" Материал : pom Размер : около Диапазон на разхода на : 4,21-10,89 м3 / ч Работно налягане : 1-7 кг /cm3 Капацитет за самовсасывания : 330-1152 л/l. Опаковка : 2 бр. моля, Обърнете внимание, че чертеж размери на продукта се измерва ръчно, може да бъде грешка в 1-2 мм. От разликите в компютърните монитори могат да се появят разлики в цвета и картината може да не отразява действителния цвят на продукта.

R

Продукти в категория