.

.

Комплект за извличане на винтове и болтове Nuovoware Дясно тренировка с шестигранным адаптер, лесно Извлекаемое, Гребец Счупване на ядки, Набор за премахване на зачище?

Комплект за извличане на винтове и болтове Nuovoware Дясно тренировка с шестигранным адаптер, лесно Извлекаемое, Гребец Счупване на ядки,

BGN 23.99
Продукти

【Многофункционален набор от экстракторов】 Този комплект за извличане на болтове, винтове и тренировки са подходящи за премахване на повечето ободранных, повредени, примерзших или заржавленных крепежни елементи, включително болтове, гайки и винтовеПравосторонние тренировка може да се използва за пробиване на отвори в дърво, метал, пластмаса, тухлени и т. Важно е да се отбележи, че това учение не може да се използва за пробиване на неръждаема стомана. 【Материали премиум-клас】 За облекчаване на болтове и винтове всички те са произведени от хромомолибденовой стомана, устойчива на корозия, благодарение на термично обработена.Набор от тренировки с класическа конструкция HSS осигурява дълъг живот и функционалност. 【Отговаря на вашите нужди】 Разделител гайки с комплект за облекчаване на зачистных болтове може да се използва с повечето инструменти като ударен ключ, пневматичен храповик, храповик на ръчната или хеликоптер.Премахване на ободранные, проржавевшие гайки и болтове с помощта на тези метрични гнезда за извличане на гайки.Идеална за професионални майстори, механици и boaters, строителни изпълнители, дърводелци и собствениците на жилища. 【Преносим и удобен за съхранение】 всички инструменти от 26 теми са опаковани в здрав компактен калъф за носене за лесно съхранение и преносимост.Всеки един инструмент е прилепен към мястото си, за да се предотврати преместването и белези. 【Няколко размера】 : Това е набор от комплекта за облекчаване на винтове и гайки 3 в 1 и набор от тренировки.Той съдържа 13 бр. гайковертов, 6 бр. тренировки за дясната ръка HSS, 6 бр. спирални винтови экстракторов, 1 бр. шестостенни ударни адаптер за контакти.Множество спецификации и размери, за да отговарят на различни нужди в работата.

R

Продукти в категория