.

.

10 Опаковки, Които придават обем на Косата Заколок за Къдрава коса, Обемните Пухкави Шнола за Коса, е инструмент за стягане на корените Къдрава коса, Маши за коса Нап?

10 Опаковки, Които придават обем на Косата Заколок за Къдрава коса, Обемните Пухкави Шнола за Коса, е инструмент за стягане на

BGN 1.00
Продукти

★ 【ОПАКОВКА ВКЛЮЧВА】 : Вие ще получите 10шт бигудей за бретонДостатъчно за вашите ежедневни нужди. ★ 【ПРЕМИЯ МАТЕРИАЛ】 : маши за коса с бретон са изработени от висококачествена пластмаса.Лепкава коса здрава, им е трудно отвалить, те са меки и еластични. ★ 【 Изискан ДИЗАЙН】 : Валяк за боядисване на коса с бретон е проектиран като platypus, който е лесен за използване и плътно прилепнала към косата.Выдалбливают дизайн, на повърхността на дълга коса дизайн на зъбите. ★ 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : трябва само zaschipnut корените на косата, сешоар може да се нагрява в продължение на 3-5 минути, за да ги прекрасна форма, и те лесно укладывались. ★ 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Подходящ за всички типове коса и дължина, лесно можете да направите буйни и къдрава коса без висока температура на полагане, като въздушна бретон, с крушовидна форма къдрици и ретро къдрици. 8 ОПАКОВКИ Пластмасови форми за торта, празни приказки, фрези за "бисквитки", форми за печене на Сватба, Рожден Ден.

R

Продукти в категория