.

.

Тренировка на NESHO Step 3шт 4-12/20/32 мм Автоматично Перфоратор За пробиване на отвори в Дърво, Метал, пробийте по 1 комплект (Цвят: C комплект)

Тренировка на NESHO Step 3шт 4-12/20/32 мм Автоматично Перфоратор За пробиване на отвори в Дърво, Метал, пробийте по 1 комплект

BGN 1.67
Продукти

Комбинирано упражнение Това е нова машина за пробиване на отвори с голям стъпка конус от стомана HSS. който е изработен от неръждаема стомана HSS и с покритие за намаляване на триенето и отопление. Много подходящ за рязане на отвори в различни материали, включително и на тънка стоманена дъска, месинг, дърво, пластмаса и т., Комбинирана тренировка. Това е нова машина за пробиване на отвори с голям стъпка конус от стомана HSS. който е изработен от неръждаема стомана HSS и с покритие за намаляване на триенето и отопление. Той е много подходящ за рязане на отвори в различни материали, включително и на тънка стоманена дъска, месинг, дърво, пластмаса и т., Комбинирана тренировка с степенна глава 3шт 4-12/20/32 мм Автоматично перфоратор за пробиване на отвори в дърво и метал Бормашина 1 комплект Виж втората снимка за детайли : Вид : Стъпка бормашина Материал : високоскоростна стомана Покритие : Размер на покритие : 4-12 4-20 4-32 Забележка : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Пратката включва : 1 Комплект стъпални тренировки.

R

Продукти в категория