.

.

Шапка за душ WishLotus, Дебели Двуслойни Водоустойчива и Многократна употреба Шапки за душ с принтом, 4 опаковки, Сатен Шапчица за сън, Дамски Шапка с дълга коса (4 опаков?

Шапка за душ WishLotus, Дебели Двуслойни Водоустойчива и Многократна употреба Шапки за душ с принтом, 4 опаковки, Сатен Шапчица за сън,

BGN 6.80
Продукти

❤ Двуслойни дизайн : Шапка за душ за жени сшита в два слоя, отличава се с фина обработка, мека и еластична, красив и модерен външен вид и добър водоустойчив ефект, осигурявайки най-доброто усещане по време на употреба ❤ Размер : Сатен шапчица за сън диаметър 29 см/11,4 инча, която е подходяща за главата на повечето хора, а също така е подходящ за жени с дълга коса. еластичната лента на премиум ви позволява лесно да регулирате размера и лесно за носене. ❤ Висококачествени материали : Външния слой на шапки за сън е изработена от полиестерни влакна с подплата от висококачествена тъкан PEVA.Тя е много мека, гладка, лека, дишаща и лесна в чорап. ❤ Многофункционален : Капачка за коса е много удобен за ежедневна употреба.Можете да използвате шапка за коса, за да се предотврати намокряне на косата по време на къпане.Тя може да се използва за спане, готвене, прибиране на реколтата и т., което може да се защитите вашата коса. 1 опаковка съдържа 4 броя, вие можете да я използвате за различни цели. ❤ Пране : Дръж се да изсъхне, след ръчно пране.За да се запази формата на копринени шапки, моля, опитайте се да не използвате машинную пране. ❤ Двуслойни дизайн : Шапка за душ за жени сшита в два слоя, отличава се с фина обработка, мека и еластична, красив и модерен външен вид и добър водоустойчив ефект, осигурявайки най-доброто усещане по време на употреба. ❤ Размер : Сатен шапчица за сън диаметър 29 см/11,4 инча, която е подходяща за главата на повечето хора, а също така е подходящ за жени с дълга коса. еластичната лента на премиум ви позволява лесно да регулирате размера и лесно за носене. ❤ Висококачествени материали : Външния слой на шапки за сън е изработена от полиестерни влакна с подплата от висококачествена тъкан PEVA.Тя е много мека, гладка, лека, дишаща и лесна в чорап. ❤ Многофункционален : Капачка за коса е много удобен за ежедневна употреба.Можете да използвате шапка за коса, за да се предотврати намокряне на косата по време на къпане.Тя може да се използва за спане, готвене, прибиране на реколтата и т., което може да се защитите вашата коса. 1 опаковка съдържа 4 броя, вие можете да я използвате за различни цели. ❤ Пране : Дръж се да изсъхне, след ръчно пране.

R

Продукти в категория