.

.

CZDYUF Подложка за домашни кучета, Пелена, Матраци, мека мебел възглавница, готини и удобни аксесоари за домашни животных1 бр. (Цвят: A, Размер: 35x8.5x9.5 см)

CZDYUF Подложка за домашни кучета, Пелена, Матраци, мека мебел възглавница, готини и удобни аксесоари за домашни животных1

BGN 196.14
Продукти

Хладна, но не ледена, дишаща и освежаващоЗащитете вашите подове от замърсяване.Може да се постави на произволно място на дивана, пода, автокресле.Моющийся и здрав.Приятна за кожата, мека и сгъване.Хладна, но не ледена, дишаща и освежаващо.Защитете вашите подове от замърсяване.Може да се постави на произволно място на дивана, пода, автокресле.Моющийся и здрав.Приятна за кожата, мека и сгъване.Опишете хладна, но не ледена, дишаща и освежаващо.Защитете вашите подове от замърсяване.Може да се постави на произволно място на дивана, пода, автокресле.Моющийся и здрав.Приятна за кожата, мека и сгъване.Спецификацияматериал : Размер тъкан : 24x8,5x8 см, 35x8,5x9,5 см на Помещение включва : 1 * Подложка за домашни любимци Забележка : 1. Моля се допуска грешка при 2-3% от ръчно измерване. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.

R

Продукти в категория