.

.

PRETYZOOM Яки за Кученца, Коледен Нашийник за Домашни Любимци, Сладък Шал за Кучета с Камбана, Креативна Празнична Дрехи за Домашни Любимци, Костюм за Коледно парти, Акс?

PRETYZOOM Яки за Кученца, Коледен Нашийник за Домашни Любимци, Сладък Шал за Кучета с Камбана, Креативна Празнична Дрехи за Домашни

BGN 4.48
Продукти

- Дизайн на червени и зелени цветове, подходящи за коледните облекло за домашни любимци - Ярки дрехи за врата създава силна празнична атмосфера. - На яка има няколко малки камбанки, които изглеждат още по-сладко, когато кучето работи. -Този предмет е добър за коледната украса, за вашият домашен любимец е добре прекарано време. - Изработен от висококачествена тъкан материал, който е трайна употреба и мягок на допир. - Дизайн на червени и зелени цветове, подходящи за коледните облекло за домашни любимци. - Ярки дрехи за врата създава силна празнична атмосфера. - На яка има няколко малки камбанки, които изглеждат още по-сладко, когато кучето работи. -Този предмет е добър за коледната украса, за вашият домашен любимец е добре прекарано време. - Изработен от висококачествена тъкан материал, който е трайна употреба и мягок на допир.Характеристики-Цвят : както е показано-Размер : 30x30x1 см/11.39 см-Материал : плат, в комплекта е включена 1 коледен нашийник за домашни любимци.

R

Продукти в категория