.

.

Комплект за рисуване на лице на Синьо Калмари за деца - 22 цвят 160 бр. Комплект за рисуване на лице с Трафаретами и Книга, Комплект за грим за Хелоуин, Професионален Ко?

Комплект за рисуване на лице на Синьо Калмари за деца - 22 цвят 160 бр. Комплект за рисуване на лице с Трафаретами и Книга, Комплект

BGN 3.33
Продукти

?????????? ??? ???? за това, в продължение на часове да разрисовывать лице заедно с децата си!В комплекта са включени : 22 цвят, 24 шаблон за еднократна употреба, лист със скъпоценни камъни 100шт, 2 креда дръжки за коса, 2-блясък за тяло, 3 четки, 4 гъби, 16 дизайнерски брошури за рисуване на лице и дъгата разделени торта ??????? ??? ????????? ???? : Нашата боя за лице sensitive skin за децата не е токсична и лесни за почистване, в нея се използват само козметични, хипоалергенни, не съдържат парабени и веганские съставки.Безопасна за деца боя за лице, съответстваща на изискванията на ЕС и САЩ, нежно въздействие върху кожата. ???? ?? ??? : Нашата висококачествена боя за лице ляга равномерно и осигурява отлично покритие, като при рисувах дъга!Напълно безопасен за децата, този комплект за рисуване на лицето на водна основа, която изсъхва бързо и не оставя следи. ?????? ??? ???? ???? ???? : Този комплект за грим facepaint изцяло на водна основа, така че почистването е лесен процес!Просто избършете с влажна кърпа.Идеален комплект за colorization лице за партита, face art с единорогом или дейности по раскрашиванию лицето на Хелоуин. ????????? ?????? : Този комплект за colorization лице включва достъп до нашия онлайн ръководството с подробни видеоклипове, както и удобен книжка с инструкции за раскрашиванию на лицето за деца. ?????????? ??? ???? за това, в продължение на часове да разрисовывать лице заедно с децата си!В комплекта са включени : 22 цвят, 24 шаблон за еднократна употреба, лист със скъпоценни камъни 100шт, 2 креда дръжки за коса, 2-блясък за тяло, 3 четки, 4 гъби, 16 дизайнерски брошури за рисуване на лице и дъгата разделени торта. ??????? ??? ????????? ???? : Нашата боя за лице sensitive skin за децата не е токсична и лесни за почистване, в нея се използват само козметични, хипоалергенни, не съдържат парабени и веганские съставки.Безопасна за деца боя за лице, съответстваща на изискванията на ЕС и САЩ, нежно въздействие върху кожата. ???? ?? ??? : Нашата висококачествена боя за лице ляга равномерно и осигурява отлично покритие, като при рисувах дъга!Напълно безопасен за децата, този комплект за рисуване на лицето на водна основа, която изсъхва бързо и не оставя следи.

R

Продукти в категория