.

.

UV-Смола, Кристално Чиста Епоксидна Смола Uv втвърдяване за бижута със собствените си ръце, Накити ръчна изработка, Смола, Активируемая слънчева светлина, за отливан?

UV-Смола, Кристално Чиста Епоксидна Смола Uv втвърдяване за бижута със собствените си ръце, Накити ръчна изработка, Смола, Активируемая слънчева

BGN 3.33
Продукти

【ШИРОКО се използва и боядисвайте живота си】 Прозрачен UV-смола може да се използва за направата на бижута, бижута за бродерия, леене и за нанасяне на покрития, гласове статуи и картини от смола и т също може да се смесва с слюдяной пудра, багрила, пайети, за да се получи пъстра тапицерия. 【КРИСТАЛНО чиста и не желтеющая】 Кристално чиста UV-смола с имоти самовыравнивания и самогазирования позволява да се получи гладък кристално ясно, стъкловидното тяло покритие.Устойчивост на надраскване, петна и пожелтению. 【УДОБНО и ЕФЕКТИВНО】 Не трябва да се измери, да се смесват стойност или да отнеме много време на втвърдяване, като катран AB.Нашата UV-смола, готов за употреба и може незабавно отверждаться за няколко минути при uv излъчване на мощност 36 W или слънчева светлина.Чучур отлично помага преса и впрыскивать смола. 【БЕЗОПАСНО и нетоксично】 Ние настояваме за производството на изключителната формула на епоксидна смола, която е сертифицирана от MSDS, SGS и различни доклади за безопасност.Епоксидна смола Sdintar - това е прозрачен, не е като мирис и екологично чисти продукти, на 100% сигурна.Много други епоксидна смола се наричат просто епоксидна смола, но техните съставки са ниско продукт, който ще нанесе незабелязан вреди на вашето здраве и на занаят!. 【Лекотата На използване и бързото втвърдяване на】 Ние предоставяме не само най-висококачествени UV-смола за всички любители на ръчно изработени със собствените си ръце или тези, които просто начинаещ в производството на смола, но и на 24-часово сервизно обслужване отговорете, моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви съмнения по време на употреба, ние гарантираме ви 100% задоволителен резултат, и задължително споделете с нас своите творчески проекти!. 【ШИРОКО се използва и боядисвайте живота си】 Прозрачен UV-смола може да се използва за направата на бижута, бижута за бродерия, леене и за нанасяне на покрития, гласове статуи и картини от смола и т. също може да се смесва с слюдяной пудра, багрила, пайети, за да се получи пъстра тапицерия. 【КРИСТАЛНО чиста и не желтеющая】 Кристално чиста UV-смола с имоти самовыравнивания и самогазирования позволява да се получи гладък кристално ясно, стъкловидното тяло покритие.

R

Продукти в категория