.

.

Висящ Органайзер за бижута ANIZER с 10 Прозрачни Джоба с Цип, за Пътищата, Куфар и Домашен кабинет, Чанта За Съхранение на Бижута (СИВ)

Висящ Органайзер за бижута ANIZER с 10 Прозрачни Джоба с Цип, за Пътищата, Куфар и Домашен кабинет, Чанта За Съхранение на Бижута

BGN 3.00
Продукти

90 Г, Плътен нетъкан текстилЧанта за бижута е с 10 прозрачни джоба с цип, различни по големина, 9 офиси размер на 3,6 "W x 4,3"В, 1 голямо отделение с размер на 10.9 "W x 5,9", за да си украса да не се объркате нещо.Чанта за съхранение на бижута с прозрачни джобове за съхранение на обици, пръстени, гривни, колиета, ленти за часовници, брошки, аксесоари за коса и т. Лесно намиране на предмети в чантата си.Висящ органайзер за бижута в гардероба си с качествени ципове, проходящими през всеки редица джобове, различен от случайни шкатулок за бижута, защитава бижута от прах.Размери 11 1/2 "Ш * 22" H. To лесно се сгъва и побира във вашия багаж по време на пътуването, за да се избегне забывания и загубата на ценни бижута.Здрава метална кука на върха за по-удобно захващане на мряна, закачалка за дрехи, дръжката на вратата, хотел, хотел колеж, кемпер, круизную пътуване.Заема по-малко място от организаторите за кутии в багажа за пътуване.Тъканта на облегалката : плътен нетъкан текстил с тегло 90 г. Джобове : прозрачен здрав PVC.Да се улесни намирането на обекти дори и в слабо осветено помещение.Висококачествени ципове преминават през всеки ред, а не чрез всеки отделен джоб.Можете да изберете между три цвята : бежово, синьо и сиво. Размер : ширина 11,5 инча на дължина 22 инча, 10 прозрачни джоба с различни размери на мълния. органайзер за обеци с 9 средни джобове размер на 3,6 "Ш * 4,3" H. To организиране на лак за нокти, висулки, верижки, козметика. 1 голям джоб за съхранение на бижута 10,9 "Ш * 5,9" H. To пазете козметика, електронни проводници, конектори, USB-кабели.Спестява място, може да се сгъва или да е за удобство за носене, идеален за домашна употреба или за пътуване.Висящи джобове за съхранение на бижута в гардероба, специално предназначени за съхранение на предмети, като се започне от колиета, обеци, пръстени и завършва с козметика, аксесоари за коса и масивни украшения.Можете също така да се използва като подвесного електронен склад за всички видове електронни устройства, като например кабели, конектори, USB кабели и зарядни устройства.Отличен, подходящ като подарък за Коледа или рожден ден за вашето майки, съпруги, приятелки, дъщери, лели и т.

R

Продукти в категория