.

.

Мини-Поясная Чанта ODODOS на двоен цип с Регулируема Каишка, Поясная Унисекс чанта през Рамо, Малка Поясная чанта за тренировки на открито, Бягане, Разходки, Пътуване, ?

Мини-Поясная Чанта ODODOS на двоен цип с Регулируема Каишка, Поясная Унисекс чанта през Рамо, Малка Поясная чанта за тренировки на открито,

BGN 1.33
Продукти

Предназначена е за работа в движение ➤ ЗДРАВ и водоустойчив плат : Изработени от водоотблъскваща лесна найлонов плат, който е здрав, устойчив на счупвания и лесно протирается. ➤Функционален : 2 основни отделения с цип с вътрешни сетчатыми джобове достатъчно вместительные, за да побере телефон, портфейл, слушалки и други малки предмети, подредете си нещата, да ви предоставят голямо удобство. ➤ Защитен ЗАДЕН джоб : заден джоб с цип за съхранение на лични вещи, като пари в брой, карта, лична карта и паспорт, по време на пътуване или тренировка. ➤РЕГУЛИРУЕМА КАИШКА : Каишка може да се регулира в диапазона 22-40 инча, което ще ви помогне да изберете идеалната за кацане. идеален за носене като чанта за рамо, чанта през рамо или на клатча.

R

Продукти в категория