.

.

Салонное стол Baasha, Хидравлично Коса стол, с отворена облегалка, Черно и златно Салонное стол, Косметологическое обзавеждане, Салонное стол за фризьорски салон, Тов?

Салонное стол Baasha, Хидравлично Коса стол, с отворена облегалка, Черно и златно Салонное стол, Косметологическое обзавеждане,

BGN 0.33
Продукти

【Висококачествени материали】– Салонные столове Baasha изработени от изкуствена кожа с най-високо качество, която изглежда елегантен, но същевременно е лесен за поддръжка и почистване Ергономична облегалка с вентилация позволява на потребителя удобно да се седи с часове. Предлага се в различни цветове и стилове, които пасват най-добре на интериора на вашия салон. 【ДЕБЕЛА ПЯНА с ВИСОКА ПЛЪТНОСТ】 – седалка и облегалка хидравлична количка Baasha са изработени от дебела пяна с висока плътност, което позволява на клиентите да седят много удобно.Също така в комплекта са включени стойка за хранене и подлакътник за допълнителна подкрепа и комфорт. 【ТЕЖКОТОВАРНИ ХИДРАВЛИЧНА ПОМПА】– Фризьорски стол Baasha за фризьори, са произведени с трайни хидравличен помпа, която ви позволява лесно да регулирате ги на желаната височина и могат да издържат на тегло е 330 кг., 【ТРАЕН механизъм за завъртане на 360 градуса】 – Стол за салон за красота Baasha произведени в солидна стоманена рамка с хромирано кръгла основа премиум-клас.Столове за стайлинг са с механизъм за завъртане на 360 градуса, което ви позволява да ги сменят по всяко позиция, най-подходящо за вашата работа по складиране. 【СТИЛЕН и ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ】 – Количка за подреждане на салона Baasha перфектно проектирани, за да незабавно да вдигне настроението на вашето салону.Те са изработени от висококачествени компоненти, осигуряващи по-продължителната работа и допълнителен комфорт.Лесно за монтаж и почистване.Инструкциите за инсталиране са приложени, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси!. 【Висококачествени материали】– Салонные столове Baasha изработени от изкуствена кожа с най-високо качество, която изглежда елегантен, но същевременно е лесен за поддръжка и почистване. Ергономична облегалка с вентилация позволява на потребителя удобно да се седи с часове. Предлага се в различни цветове и стилове, които пасват най-добре на интериора на вашия салон. 【ДЕБЕЛА ПЯНА с ВИСОКА ПЛЪТНОСТ】 – седалка и облегалка хидравлична количка Baasha са изработени от дебела пяна с висока плътност, което позволява на клиентите да седят много удобно.Също така в комплекта са включени стойка за хранене и подлакътник за допълнителна подкрепа и комфорт.

R

Продукти в категория