.

.

Oumefar, Определени за извършване на Графит Тиглей, Инструмент за вземане на Акари, Държач за Тигельных Клещи, Клещи за Тигельных Машата от Неръждаема Стомана за Топен?

Oumefar, Определени за извършване на Графит Тиглей, Инструмент за вземане на Акари, Държач за Тигельных Клещи, Клещи за Тигельных Машата

BGN 12.99
Продукти

[Неща] Комплект графит тиглей е изработен от утолщенного материал от неръждаема стомана за продължителна употреба, не е податлив на корозия и деформация [Неща] Комплект графит тиглей е изработен от утолщенного материал от неръждаема стомана за продължителна употреба, не е податлив на корозия и деформация. [Нескользящие лапи] Маша за тигел имат уникалната конструкция с приповдигнато мундштуком за ефективно предотвратяване на падането тигел. [Широко използван] Метални клещи могат да се използват не само за заснемане на тигел, но и като маша, за дървени въглища за барбекю на открито. [Лесна за употреба] Тя е лесна благодарение на нескользящим лапам за безопасно улавяне и третиране.Той е преносим, удобен и лесен за употреба. [Безупречно обслужване] Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще положим всички усилия, за да ви предоставим най-доброто обслужване и да си купуват приятни. [Неща] Комплект графит тиглей е изработен от утолщенного материал от неръждаема стомана за продължителна употреба, не е податлив на корозия и деформация. [Неща] Комплект графит тиглей е изработен от утолщенного материал от неръждаема стомана за продължителна употреба, не е податлив на корозия и деформация. [Нескользящие лапи] Маша за тигел имат уникалната конструкция с приповдигнато мундштуком за ефективно предотвратяване на падането тигел. [Широко използван] Метални клещи могат да се използват не само за заснемане на тигел, но и като маша, за дървени въглища за барбекю на открито. [Лесна за употреба] Тя е лесна благодарение на нескользящим лапам за безопасно улавяне и третиране.Той е преносим, удобен и лесен за употреба. [Безупречно обслужване] Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще положим всички усилия, за да ви предоставим най-доброто обслужване и да си купуват приятни.Особености : 100% чисто нов и високо качество.Висок клас дизайн, изработен от дебела неръждаема стомана с дебелина 7 мм Безпроблемно централна спойка на авиацията клас ще гарантира стабилността на употреба.Удобни нескользящие лапи за безопасно улавяне и манипулация.Той е преносим, удобен и лесен за употреба.Параметри : Размер (по желание) : 150 mm / 5,91 инча 200 mm / 7,87 инча 250 мм/ 9,84 инча 300 мм / 11,81 инча 350 мм / 13,78 инча Материал : покритие хром кръгла стомана Осъществяване Списък : 1 * Маша за тигел Забележка : Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения.

R

Продукти в категория