.

.

Дамски шапки Beavorty, 2 бр. Дамски Шапки с катарама, Дамски Шапки за Душ, Сатен, шапка, сатен шапчица за косичек, Нощна шапчица за косичек, Шапка за коса за Спящата Жена, Н?

Дамски шапки Beavorty, 2 бр. Дамски Шапки с катарама, Дамски Шапки за Душ, Сатен, шапка, сатен шапчица за косичек, Нощна шапчица за косичек,

BGN 2.00
Продукти

САТЕН КАПАЧКА ЗА ЧЕРНИ ЖЕНИ - са много големи, тъй като път обиколката на главатаСПА-ШАПЧИЦА за ЖЕНИ Изработени от качествени материали, трайна и сигурна.ВЯЗАНАЯ ШАПЧИЦА ЗА СЪН - това е чудесен подарък за вашето семейство и приятели, за да покаже загриженост.ШАПКА за ДУШ за ЖЕНИ - Сутрин, вашата прическа ще изглежда свеж и зашеметяващо.Сатен спална шапчица - подходящ за повечето прически, незаменим аксесоар за тайна на косата за една нощ.САТЕН КАПАЧКА ЗА ЧЕРНИ ЖЕНИ - са много големи, тъй като път обиколката на главата.СПА-ШАПЧИЦА за ЖЕНИ Изработени от качествени материали, трайна и сигурна.ВЯЗАНАЯ ШАПЧИЦА ЗА СЪН - това е чудесен подарък за вашето семейство и приятели, за да покаже загриженост.ШАПКА за ДУШ за ЖЕНИ - Сутрин, вашата прическа ще изглежда свеж и зашеметяващо.Сатен спална шапчица - подходящ за повечето прически, незаменим аксесоар за тайна на косата за една нощ.Пратката включва 2 x нощни капачките Характеристики -Подходящ за повечето жени и не предизвиква усещане на ограниченост или друг дискомфорт по време на сън.20 инча лъскав капачка за косичек. - Удобни, подходящи за дома си, на сън или измиване на лицето Козметични шапки за коса. - Материал : Нощни шапки от атласного на цилиндъра. - Цвят : Както е показано на шапочках за душата. - Много полезни аксесоари за жени и момичета.Това е идеален подарък за шаферките-жени шапки за нощен сън. - Не е лесно пада, бързо се фиксира и постоянно се съхранява на място, лесно се поставят шапки за грижа за косата. - Изработени от качествени материали, здрави и безопасни сатен спален чепчики.Описание товараатиновые чепчики - това е най-добрият избор за вас.Големи нощни шапки търсите професионален, но в същото време спален капачка?Вие сте в търсене на солидни, достоверни доверие спалня шапки за вашия дом?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален шапчица за сън трябва да отговарят на вашите нужди.капачка за защита на косата Нашата сатен капачка е направена от висококачествен сатен и се предлага в красиви цветове.

R

Продукти в категория