.

.

Буферна възглавница за панти Coshar Soft Close Амортисьор Soft Close за врати и шкафове, с тегло до 4 кг / 8,8 лири, опаковка от 10 броя, Сив (Две дупки за закрепване)

Буферна възглавница за панти Coshar Soft Close Амортисьор Soft Close за врати и шкафове, с тегло до 4 кг / 8,8 лири, опаковка от 10

BGN 0.33
Продукти

?Клапата меко затваряне предотвратява захлопывание кутия, ако някой яростно го отваря, като в същото време тя може също така да заглушат шума, когато някой със сила затваря чекмеджетоПо този начин, той може да работи като механизъм за мека защита.[ЗАБЕЛЕЖКА : Не може да се използва за бутане, за да отвори вратата]. ? Мощност буфериране за вратите на гардероба може да достигне 4 кг / 8,8 кг.Тази клапата се отличава с мека здравина и е подходящ за повечето врати и шкафове в домашни условия. [Ние препоръчваме да инсталирате на 2-4 части на газта за по-тежки панелите]. ?Тези буфери меко затваряне може да се използва на вратите на шкафове, чекмеджета и повдигащи се прозорчета с ефект заглушаване при рязко отваряне и затваряне на [ЗАБЕЛЕЖКА : Не може да се използва за натискане на открывающуюся вратата]. ?Материал - Изработен от ABS-пластмаса, ABS - това е вид пластмаса с висока якост, който може да устои на агресивни теми, висока температура, горене и на удар.Подходящ за врати на повечето размери и стилове, моля проверете вашия размер, преди да поръчате, размер : както е показано на фигурата. ? Лесна инсталация - 1.Преместете амортисьор в удобно за вас положение на инсталацията. Пробиват дупки 3. Прикрутите амортисьор на вратата на гардероба.(Съвети : разположен амортисьор меко затваряне на ръба на вратите на гардероба, за да се постигне по-добро шумоподавляющего ефект. ) [Винтове в комплекта не са включени]. ?Клапата меко затваряне предотвратява захлопывание кутия, ако някой яростно го отваря, като в същото време тя може също така да заглушат шума, когато някой със сила затваря чекмеджето.По този начин, той може да работи като механизъм за мека защита.[ЗАБЕЛЕЖКА : Не може да се използва за бутане, за да отвори вратата]. ? Мощност буфериране за вратите на гардероба може да достигне 4 кг / 8,8 кг.Тази клапата се отличава с мека здравина и е подходящ за повечето врати и шкафове в домашни условия. [Ние препоръчваме да инсталирате на 2-4 части на газта за по-тежки панелите]. ?Тези буфери меко затваряне може да се използва на вратите на шкафове, чекмеджета и повдигащи се прозорчета с ефект заглушаване при рязко отваряне и затваряне на [ЗАБЕЛЕЖКА : Не може да се използва за натискане на открывающуюся вратата]. ?Материал - Изработен от ABS-пластмаса, ABS - това е вид пластмаса с висока якост, който може да устои на агресивни теми, висока температура, горене и на удар.

R

Продукти в категория