.

.

Залепваща Поставка за Тоалетна хартия BRAVESS, Държач за Кърпички за Баня, Държачи за Тоалетна Хартия с Черен Цвят, на Притежателя на Ролка Тоалетна хартия от неръждае?

Залепваща Поставка за Тоалетна хартия BRAVESS, Държач за Кърпички за Баня, Държачи за Тоалетна Хартия с Черен Цвят, на Притежателя

BGN 3.33
Продукти

⭐Здрав и издръжлив антикоррозийный, водоустойчив държач за хартия изцяло е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304Идеални за мокри помещения, като бани и кухни. ⭐ Лесен монтаж без пробиване.Няма да навреди на стената, просто махнете защитното фолио и залепете я на стената, натискам, за да го приклеилась по-здрава. ⭐Е подходящ за повечето ролки тоалетна хартия, представени на пазара.Голяма дръжка на ръба предотвратява подхлъзване на ролка тоалетна хартия. ⭐Многофункционален могат да бъдат монтирани вертикално или хоризонтално под шкаф или на стената в съответствие с личните потребности, но също така се използва като закачалка за хавлии и така нататък.Прост стил, подходящ за всички видове декоративни стилове. ⭐Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени и удобни услуги.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор. ⭐Здрав и издръжлив антикоррозийный, водоустойчив държач за хартия изцяло е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304.Идеални за мокри помещения, като бани и кухни. ⭐ Лесен монтаж без пробиване.Няма да навреди на стената, просто махнете защитното фолио и залепете я на стената, натискам, за да го приклеилась по-здрава. ⭐Е подходящ за повечето ролки тоалетна хартия, представени на пазара.Голяма дръжка на ръба предотвратява подхлъзване на ролка тоалетна хартия. ⭐Многофункционален могат да бъдат монтирани вертикално или хоризонтално под шкаф или на стената в съответствие с личните потребности, но също така се използва като закачалка за хавлии и така нататък.Прост стил, подходящ за всички видове декоративни стилове. ⭐Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени и удобни услуги.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.

R

Продукти в категория