.

.

Режещи Инструменти Yowein за Бродерия, Ножове за Бродерия от неръждаема стомана с въртяща се на 360 градуса острие, Точност Нож за художествени Ножове, Ножове за Бродер?

Режещи Инструменти Yowein за Бродерия, Ножове за Бродерия от неръждаема стомана с въртяща се на 360 градуса острие, Точност Нож за

BGN 19.44
Продукти

【Е безопасна за употреба】 За разлика от други инструменти за бродерия, той не ще бъде лесно да се режат човешката кожа при нормална употреба и затова той е много подходящ за използване в училищата, за по-младите любители на ръкоделието и хоби 【Уникален дизайн】 Режещ инструмент за бродерия работи като писалка, с противоскользящим корпус, им е по-лесно и по-гъвкаво управление. [ВЪРТЯЩО се ОСТРИЕ на 360 °] - Този ръчен инструмент е оборудван с въртяща се на 360 градуса острие, което позволява лесно и бързо нарязани на много сложни форми.За разлика от другите ножове за бродерия, нож не ще бъде лесно да се режат човешката кожа при нормална употреба и затова той е много подходящ за използване в училищата, за по-младите любители на ръкоделието и хоби. 【Приложения включват】 Изрязване на хартия, ноември, изготвяне на шаблони, стикери за ежедневников, произведения на изкуството, графичен дизайн, архитектура, scrapbooking, писане на означения с помощта на винил и много други приложения. 【Размер】 : Режещ инструмент за бродерия : 23 x 4 см, възглавница : 20 x 30 см (формат А4). 【Е безопасна за употреба】 За разлика от други инструменти за бродерия, той не ще бъде лесно да се режат човешката кожа при нормална употреба и затова той е много подходящ за използване в училищата, за по-младите любители на ръкоделието и хоби. 【Уникален дизайн】 Режещ инструмент за бродерия работи като писалка, с противоскользящим корпус, им е по-лесно и по-гъвкаво управление. [ВЪРТЯЩО се ОСТРИЕ на 360 °] - Този ръчен инструмент е оборудван с въртяща се на 360 градуса острие, което позволява лесно и бързо нарязани на много сложни форми.За разлика от другите ножове за бродерия, нож не ще бъде лесно да се режат човешката кожа при нормална употреба и затова той е много подходящ за използване в училищата, за по-младите любители на ръкоделието и хоби. 【Приложения включват】 Изрязване на хартия, ноември, изготвяне на шаблони, стикери за ежедневников, произведения на изкуството, графичен дизайн, архитектура, scrapbooking, писане на означения с помощта на винил и много други приложения. 【Размер】 : Режещ инструмент за бродерия : 23 x 4 см, възглавница : 20 x 30 см (формат А4).Пратката включва : 1 х Режещ инструмент за бродерия + 1 х възглавница.

R

Продукти в категория