.

.

Orange шлейка за кучета от естествена кожа, от голям до XLarge. Гърдите 33 инча-37 см, широки презрамки 1,5 инча, Мастифф.

Orange шлейка за кучета от естествена кожа, от голям до XLarge. Гърдите 33 инча-37 см, широки презрамки 1,5 инча, Мастифф.

BGN 14.00
Продукти

Изработен е от естествена кожа с ширина 1Оборудван с никелиран обкова, трайни D-образен пръстен и метални люверсами.Здрав и издръжлив. 3 регулируеми колана.Позволява на кучето спокойно да движи мускулите.Прави я гъвкава и ефективна.Обиколка на гърдите : 33"-37".Моля, внимателно измерва с кучето си, за да сте сигурни, че това е правилния размер колан, преди пускането на поръчката.Изработен е от естествена кожа с ширина 1.Оборудван с никелиран обкова, трайни D-образен пръстен и метални люверсами.Здрав и издръжлив. 3 регулируеми колана.Позволява на кучето спокойно да движи мускулите.Прави я гъвкава и ефективна.Обиколка на гърдите : 33"-37".Моля, внимателно измерва с кучето си, за да сте сигурни, че това е правилния размер колан, преди пускането на поръчката.Изработен от висококачествена естествена кожа с ширина 1,5 см и дебелина 3/16 инча.Този размер се препоръчва за американски булдог, питбуля, мастиф и други породи с подобен размер от голям до XLarge, подходящ за гърдите 33"-37".

R

Продукти в категория