.

.

Детски шампоан Toddmomy 12 бр., синьо, без жълто, Практичен За Шампоан, Детска Шапчица, Меки Детски Душ, Без Скъп прости Ушек, Очите, Козирка, Детски Шапки за Деца, Вана, Дет?

Детски шампоан Toddmomy 12 бр., синьо, без жълто, Практичен За Шампоан, Детска Шапчица, Меки Детски Душ, Без Скъп прости Ушек,

BGN 1.33
Продукти

Защитен крем за детски Шампоан : Той предпазва очите на детето си от шампоан и вода : Той носи в главата на вашето дете независимо от размера и формата.Шапка за душ с шампоан : Широко приложение, три в едно : много подходящ за детски шампоан, перушина и прически, богат на функции, много полезна и удобна.Шапка за плуване на бебета : ШАПКА за плуване ДЕТСКА душа се регулира лесно се носят.Капачка за детски бани : Изработени от висококачествени материали, с анимационни дизайн, здрава.Защитен крем за детски Шампоан : Той предпазва очите на детето си от шампоан и вода. : Той носи в главата на вашето дете независимо от размера и формата.Шапка за душ с шампоан : Широко приложение, три в едно : много подходящ за детски шампоан, перушина и прически, богат на функции, много полезна и удобна.Шапка за плуване на бебета : ШАПКА за плуване ДЕТСКА душа се регулира лесно се носят.Капачка за детски бани : Изработени от висококачествени материали, с анимационни дизайн, здрава.Списък на пакетите в 12 x Характеристики шампоан-Той предпазва очите на детето си от шампоан и вода. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Произведен от материал с анимационни дизайн, издръжлив на употреба. - регулируем, лесно се носи. - Размер : около 30 x 26 x 0,3 виж - Той се побира в главата на вашето дете независимо от размера и формата. - Материал : EVA. - Тя може да се използва в прическите или на покриване от слънцето, очите на вашето дете от ущемления.Информация за стоки, детска шапка за плуване необходимо ли е вашето дете шапчица за шампоан? много полезна, когато той взема душ. детска шапка за плуване защитава детски шампоан с регулируема катарама, добре заседание на бебето, без никакъв дискомфорт. детска шапка за плуване Прекрасна форма ще привлече децата и ще ги направи щастливи по време на измиване на косата.

R

Продукти в категория