.

.

Kisangel Детски Шампоан Детски Шампоан За Деца Шампоан 3 бр Детска Шапка За Плуване Регулируема Шапка За Душ Детска Шапка За Душ Шапка За Душ Детски Шампоан Детски Шамп?

Kisangel Детски Шампоан Детски Шампоан За Деца Шампоан 3 бр Детска Шапка За Плуване Регулируема Шапка За Душ Детска Шапка За Душ Шапка За

BGN 7.91
Продукти

ЕВА КОЗИРКА ЗА ИЗМИВАНЕ на КОСАТА : При миене на главата сложете си шапка по-близо до ушите и поставете косата си от шапки върху лицето на детето.ЗАЩИТА за баня : Побира в главата на детето, защита на двете уши и очи.КАПАЧКА за шампоан : Водоустойчиви, плътно непромокаемой тъкан, предотвратява попадането на вода в очите и ушите на вашето дете. : Вътрешен пръстен, изработени от еластична гума, и продуктът има известна еластичност, която по естествен начин се възстановява след разтягане и нейното не е лесно да се деформира.Детска шапка за душ : Повърхност е изработена от водоустойчива материя, която ефективно предпазва косата на бебето от влагата.Съдържание на пакета 3 x Характеристики душата Размера на външния диаметър : 93 виж - Размерът на вътрешния диаметър : 37-54 виж - При миене на главата сложете си шапка по-близо до ушите и сгънете на косата си от шапки върху лицето на детето. - Регулируема, подходяща за повечето бебета, не стяга главата на бебето и е безопасна за употреба. - Размер : около 30x30x0,1 см/ 11,79x11,79x0,04 инча. - Повърхност е изработена от водоустойчива материя, която ефективно предпазва косата на бебето от влагата. - Материал : Водоустойчив ЕВА. - Вътрешен пръстен, изработени от еластична гума, и продуктът има известна еластичност, която по естествен начин се възстановява след разтягане и нейното не е лесно да се деформира. - Изискана мультяшная печат използва добра технология за печат, която не избледнява от пране.Описание на продукта шапка за детски шампоан, изработена от плътна водоустойчива материя.Тя добре седи на едно дете, без никакъв дискомфорт.Прекрасен модел ще привлече децата и ще ги направи щастливи по време на къпане.

R

Продукти в категория