.

.

140 Комплекти застежек-ключалки, Метални бутони-Капаче с Клещи и 5 Инсталационните инструменти, Комплект от 6 цветни Ключалки за дрехи, Кожени Капаче за дрехи, Сака, д?

140 Комплекти застежек-ключалки, Метални бутони-Капаче с Клещи и 5 Инсталационните инструменти, Комплект от 6 цветни Ключалки

BGN 53.40
Продукти

【Комплект защелкивающихся части】 Комплект защелкивающихся подробности-само на 140 комплекти защелкивающихся части са 6 цвята : бронз, сребристо-бял, златен, оружейно-черно, бронз, бяла пръски боя 1 х клещи за ръчно удар, 4 х монтажен инструмент и 1 кутия за съхранение ще задоволят вашите различни изисквания за броя и производство на занаяти. забележка : тези с бутони, подходящи за леки и средно плат, не са подходящи за дебели платове. 【Дизайн】 Една от страничната канавка на базовия инструмент е предназначен за определяне на капсула защелкивающейся обков и предотвратяване образуването на тапи друга изпъкнала страна на основата е предназначена за определяне на нитове защелкивающейся обков и предотвратяване бие, огъване и хлъзгане нитове. 【Ефективни инструменти за определяне на】 защелкивающиеся детайли leather идва с 4 крепежни инструменти и 1 ръчни клещи за пробиване, което прави инсталацията по-лесна и ефективна; Инструмент за пробиване помага да направите дупки в целеви продукти, след това вкара с чук и да се залепи и от двете страни. 【Размер】 Диаметър на капсула е 12,5 мм / 0,49 инча. (Топло забележка : тези кожени нитове представляват дребни, моля, дръжте ги далеч от деца, за да не се задушат по погрешка). 【Широко приложение】 Тези кожени капаче може да използвате за занаяти собствените си ръце, или вземане на дрехи като ризи, якета, панталони, раници, обувки, шапки, колани, дрехи с памучна подплата, дънки, кожа и така нататък. 【Комплект защелкивающихся части】 Комплект защелкивающихся подробности-само на 140 комплекти защелкивающихся части са 6 цвята : бронз, сребристо-бял, златен, оружейно-черно, бронз, бяла пръски боя. 1 х клещи за ръчно удар, 4 х монтажен инструмент и 1 кутия за съхранение ще задоволят вашите различни изисквания за броя и производство на занаяти. забележка : тези с бутони, подходящи за леки и средно плат, не са подходящи за дебели платове. 【Дизайн】 Една от страничната канавка на базовия инструмент е предназначен за определяне на капсула защелкивающейся обков и предотвратяване образуването на тапи друга изпъкнала страна на основата е предназначена за определяне на нитове защелкивающейся обков и предотвратяване бие, огъване и хлъзгане нитове.

R

Продукти в категория