.

.

JCG Прозрачни акрилни кутии за организиране на кухня, отлични, кутии за съхранение, отличен органайзер за шкафове, организаторите за хладилници и съхранение, кухнен?

JCG Прозрачни акрилни кутии за организиране на кухня, отлични, кутии за съхранение, отличен органайзер за шкафове, организаторите

BGN 10.48
Продукти

JCG предлага изискани стоки за дома, е с добро качествоJCG е специализирана в елегантния дизайн и функционалност. отличен за килер, кухня, медицински кабинет. чист и прозрачен висококачествен акрил. чудесно за съхранение на хранителни продукти, дребни предмети в офиса, в кухнята и в дома.штабелируемые контейнери с чекмеджета. чудесен пластмасов кухненски органайзер.Организация кухня и съхранение : кутии-организаторите за хладилници, шкафове за кухненски шкафове, органайзер за чекмеджетата на хладилника.ХИГИЕНА : Отлични пластмасови контейнери за съхранение, подходящи за организиране на фризера, за организиране и съхранение на кухня, може да се използва като организатор и за килер, органайзер за комплекти за първа помощ,.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : добри контейнери за организиране, организаторите и прозрачно съхранение, организация, кабинет, помещение за съхранение, могат да се използват като организаторите под мивка, както и за съхранение, както и за организиране и съхранение на офис, лекарства, медицински кабинет, средства за първа помощ, офис материали и т., акрилни кутии штабелируемые.У дома Организация : организация помещения.ОРГАНИЗАЦИЯ на ХЛАДИЛНИКА : може да се използва като прозрачни контейнери за продукти, прозрачни чекмеджета.

R

Продукти в категория