.

.

Раница за лаптоп Bevalsa 15,6 инча, Стилна Училищна чанта за Колеж/Ежедневни Раници/Работни Чанта/Раница за Пътуване за Жени, Мъже, юноши, Момичета, Противоугонный (Розов)

Раница за лаптоп Bevalsa 15,6 инча, Стилна Училищна чанта за Колеж/Ежедневни Раници/Работни Чанта/Раница за Пътуване за Жени, Мъже,

BGN 17.99
Продукти

Чудесен подарък за тези, които ходят на училище, да пътува или да се работиПодходящ за ежедневна употреба, идеален за офис, шопинг, срещи, пътуване, почивка почивка и всеки друг ежедневна повод.Това е идеалната училищна чанта за мъже, жени, юноши, момичета и момчета, ученици и студенти. 【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】 Размери - 11 "Д x 6,7 "W x 15,8"В, тегло : 1,7 кг. Чанта за лаптоп подплатено отделение подходящо за таблет с диагонал 13,3, 15,6 инча.Този компютърна раница е с правоъгълна рамка за запазване на размера на закрепване.Подсилени ръбове и стоманена рамка основното отделение поддържат перфектна форма на чантата. 【МНОГОКАМЕРНА】 Работен раница е с 12 джоба с различни размери за да отговарят на вашите ежедневни нужди за съхранение.Предните 3 джоба осигуряват идеална за съхранение на вашите по-малки елементи, като например кредитни карти и ключове.Основен джоб включва мека ръкав за лаптоп и скрити вътрешни джобове с ципове.Противоугонный джоба отзад и два джоба за бутилки с вода отстрани уреждат нещата си и да се улесни тяхното търсене. 【Издръжлив и лесен】 Раница за книги е изработена от плат Оксфорд с висока плътност, обработен материал го прави по-стегната и водоустойчиви покрития.Дебели презрамки, здрави дръжки, нескользящие цип и специално подсилени шевове. 【За всеки повод】 Този раница за момичета достатъчно стилен за ежедневието и студентски употреба, идеален за следване в университет, пътуване, бизнес, ежедневна употреба и за активна почивка. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 Естетичен раница - идеалният подарък за ученици и студенти, медицински сестри, лекари, учители и други бизнесмени.Той е идеален за Деня на благодарността, Коледа, Нова година, рождения ден и Свети Валентин в най-добрите си приятели, приятелки, роднини, съученици и т. Препоръчителна възраст : от 3 години. 【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】 Размери - 11 "Д x 6,7 "W x 15,8"В, тегло : 1,7 кг. Чанта за лаптоп подплатено отделение подходящо за таблет с диагонал 13,3, 15,6 инча.Този компютърна раница е с правоъгълна рамка за запазване на размера на закрепване.Подсилени ръбове и стоманена рамка основното отделение поддържат перфектна форма на чантата. 【МНОГОКАМЕРНА】 Работен раница е с 12 джоба с различни размери за да отговарят на вашите ежедневни нужди за съхранение.

R

Продукти в категория