.

.

Креда Дръжки Qivange за коса, Коледен подарък за Момичета, Деца, Момчета, Внучки, Дъщерята, на Възраст от 4 до 13 години, на 12 парчета, Временна Цвят за Косата, Моющаяся Ярк?

Креда Дръжки Qivange за коса, Коледен подарък за Момичета, Деца, Момчета, Внучки, Дъщерята, на Възраст от 4 до 13 години, на

BGN 3.33
Продукти

【Идея за коледен подарък】 : Опаковка е оформена в красива кутия, вие не трябва да харчат допълнителни пари, за да купя подарък кутияТова е идеална идея за подарък за Коледа за момичета и момчета детска възраст 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13+ на възраст година цвят на косата създава нов образ (коса или за лице) в коледните дни и Нова година. 【Цветна боя за коса с тебешир】 : Асорти от 12 преливащи пастели за коса е готово по ваш избор.Дополните си цвят на косата различни нарядами или настроението ви в различни цветове.Направете косата ярки.Също така внимавайте за здравето на кожата на косата. 【Безопасно и лесно се отмиват】 : Тази боя за коса е изработена от неаллергенных и нетоксични съставки, които са напълно безопасни за вашето дете.Той е разтворим във вода и лесно може да се смыт обикновен шампоан. 【Не създава елементарно и лесно се нанася】 : За разлика от другите временни бои за коса, нашата боя е удобен за използване, не зацапва ръце.Тези пастели за коса много лесно се нанася върху руса коса, но е малко трудно за тъмна коса, можете първо да се поръси с косата вода, което ще позволи по-добре да се прилага цвят на тъмна коса. 【Трайно ярко оцветяване на косата】 : Смесете всички тях или използвайте поотделно, за да се получи красива слоеве цветни моливи за коса.Временни цветни пастели за коса са направили косата толкова ярки, колкото и вие самите.Такъв цвят на боята за коса трае до три дни. 【Многоцелеви】 : Нашия салон за боядисване на коса с тебешир може да се използва за дневна красотата на косата, на партито по повод рожден ден, подаръци за Деня на Свети Патрик, празничен подарък, парти клуб, cosplay, за деца, еднорог, русалка или грим за други случаи, създавайки ви красив и уникален образ за себе си.Също така е идеален за подарък за рожден ден за момичета, момчета, деца, възрастни, жени, мъже.Също така може да се използва за боядисване на коса домашни любимци.Специално може да се използва за рисуване на дръжки или комплект за рисуване. пастели за коса Qivange 12 colors, изработени от неаллергенного и действително нетоксичен материал, са предназначени не само за модно боядисване на коса в обалденный цвят, но и идеален за нанасяне на бои на лицето.

R

Продукти в категория