.

.

Yardenfun 50 бр., Шнола с Кълнове от Боб, Играчка за Детски Играчки, Аксесоари за Коледа, Забавни Щипки За Коса, Шнола за Великден Партита, Шнола С Кълнове от Боб, Щипки за К?

Yardenfun 50 бр., Шнола с Кълнове от Боб, Играчка за Детски Играчки, Аксесоари за Коледа, Забавни Щипки За Коса, Шнола за Великден Партита,

BGN 3.33
Продукти

АКСЕСОАРИ за стайлинг на КОСА - ? РОДОСЛОВНИ под формата НА ЗАРОДИШ Ако го направите със собствените си ръце, тези орнаменти във формата на билки ще ви отговарят, практични и полезниВъзхитителен форма зародиш, боб, уникална и оригинална.МЕТАЛНИ щипки за коса - обмислени до всеки детайл, за да ги шикозен вид.Сладък подарък за вашите деца, малките момичета. новост-шнола- ? ДЕТСКИ щипки за коса Направи си сам свой собствен стил на дрехи или аксесоари, помогни ми е да покаже индивидуалност.ШНОЛА за коса SPROUT - ? ШНОЛА за коса момиченце Искате ли да имате креативен и очарователна прическа или подпори за фотосесия?Нашата шнола за коса може да стане най-добрия избор.Вие можете лесно да прикачите към вашия продукт, което го прави по-красив и уникален.Шнола за коса във формата на боб-с тези щипки за коса много добре се държат и не отшумяват с главата, независимо от това, гъсти имате коса или тънки.Пратката включва 50 заколок за коса под формата на кълнове от боб Характеристики - Мини щипки за коса лесно се отварят и са удобни в чорап, те задържат част от аксесоари за фиби за коса. - Перфектните аксесоари за коса за деца, малки момичета, даващ повече красота в своя външен вид модерен косата. - Уникален клип за коса може да се задържи косата на място и да ви придаде по-елегантен вид уникална шнола за коса с накрайник. -Цвят : зелен фиба за коса във формата на микроби. - Най-различни малки фиби за коса могат да вървят добре с вашите дрехи почивка и изглеждат очарователни украшения за коса за момичета. - Благодарение на чист дизайн, тези щипки за коса придават малко блясък прическа plant hair клип. - Размер : 7,00 X4,00 X2,00 см /2,75 X1,57 X0 цветни фиби за коса. -Материал : пластмаса пълнители за коледни торбички.Информация за стоки, Модни коса Тези щипки за коса могат да се носят не само ежедневно, но и като реквизит за снимки. шнола-росток Външен вид може да се сравнява всеки случай, такъв като партита, тържества, рождени дни и т., Лента-шнола за коса Тези прекрасни украшения за коса под формата на кълнове от боб ще направят вашето малко момиченце очарователна.

R

Продукти в категория