.

.

Toyvian 12 бр., Закачалка, Шкаф за дрехи, Детски Кукли, Манекени за показване дрехи, Манекени за показване на Куклен рокли, Манекен за мини Куклен рокли, Манекен, Миниатюр?

Toyvian 12 бр., Закачалка, Шкаф за дрехи, Детски Кукли, Манекени за показване дрехи, Манекени за показване на Куклен рокли, Манекен

BGN 2.67
Продукти

МАНЕКЕН за шиене куклено рокли - Децата могат да се използват своето въображение и творчески способности, за да докаже, куклено рокляСъщо така е чудесно за демонстрация на бижута, дрехи и други аксесоари за фотография.Поставка за мини-модел-поставка за рокли за кукли-можете да го използвате като декорация за миниатюрни мебели, детска, спалня, всекидневна, фотография,. малко на сляпо- 【Манекен за кукольной дрехи】-Перфектен декоративен аксесоар за миниатюрни къщички игри за деца, който носи безкрайно удоволствие.Поставка за модели на рокли за кукли-Манекени във формата на рокля за кукольной дрехи : перфектно миниатюрен декоративен аксесоар за игри за деца, който носи безкрайно удоволствие.Помогнете да развиват у децата практически умения, въображението и познавателните способности.Форма на облекло КУКЛЕН сляпо- 【Подкрепа на дисплея пластмасов манекен】 - Помага да се развие при деца практически умения, въображението и познавателните способности.Списък на пакетите в 12 x Манекени за кукольной дрехи Характеристики -Материал : Пластмаса мини манекен във формата на рокля -Размер : 21.55 X2 дисплей бижута за кукли. - Цвят : розова поставка за дисплея на поли - Перфектно миниатюрен декоративен аксесоар за игри за деца, който носи безкрайно удоволствие от влакчета за кукольной дрехи. - Можете да го купите за себе си или подарък на вашите деца или приятелки, които обичат себе шевове куклено рокля doll dress. - Имат добра устойчивост на износване, тези изящни миниатюрни модели могат да издържат на продължителна употреба на сляпо. - Помагат да се развива при деца практически умения, въображението и познавателните способности на каботажните за кукли. - Тези миниатюрни модели са изработени от висококачествени материали и фина работа, което позволява да се запазят добър външен вид time mini.Информация за товарахмалый женски манекен за демонстрация на бижута за кукли, демонстрация и изработка на прагове за кукли, проект за декорация на дома и т. Модел за показване рокли Отлично занаят, закръглени до всеки детайл, за да му се даде ефектен и реалистичен външен вид. мини манекен Използвайте тези миниатюрни модели играчки за създаване на собствен микро-пейзаж в стил направи си САМ, което ще ви позволи да направи няколко забавни снимки.

R

Продукти в категория