.

.

Обеци-клипове PinkSheep за малки момичета, Детски бижута, 12 двойки, подарък за 4/5/6/7/9/10 години, обеци с цветя под формата на Еднорог и Котки (класически)

Обеци-клипове PinkSheep за малки момичета, Детски бижута, 12 двойки, подарък за 4/5/6/7/9/10 години, обеци с цветя под формата

BGN 5.60
Продукти

❀Оригинален и модерен дизайн - 12 различни двойки дизайнукраса за момичета-деца, използването на ярки цветове и красив дизайн, е показано на снимката. ❀Високо качество-Обеци-клипове изработени от висококачествена сплав с дълъг срок на служба.няма риск да падне, и му е трудно да се прекъсне децата. ❀ Удобна-закопчалката-клипса, подходящ за неперфорированных уши, ухо, ще бъде малко боли, осигуряване на 24 парчета меки гумени подложки за обеци, тя ще защитава детски уши. ❀ Това е чудесен подарък-Пръстени, опакован в розова подарък кутия, може да се използва по време на партита по повод рождения ден, наполнителях за подарък пакети, сувенирах за партита, сумочках за партита и сезонни дейности като Хелоуин, Коледа, украса за партита с динозаври, торбички за подаръци, аксесоари за партита за момичета. ❀Обслужване на клиенти - За деца на възраст над 3 години.Чудесен подарък за децата.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да си на първо място.

R

Продукти в категория