.

.

Дрехи за момиченца, дрехи за деца, Hoody с дълги ръкави и ревери за малки момичета, Блуза, Блузи, панталони в стил мозайка, Комплект дрехи от 2 теми, подаръчен комплект з?

Дрехи за момиченца, дрехи за деца, Hoody с дълги ръкави и ревери за малки момичета, Блуза, Блузи, панталони в стил мозайка,

BGN 3.00
Продукти

Съвети по размер : Подходящ за дете 1-4 годиниТъй като ръст и тегло на детето Различен Размер може да бъде Твърде Голяма или Твърде Малка.ПОДХОДЯЩА ТЕМПЕРАТУРА : Якета с модел на динозавър + пуловер, подходящи за есента на времето.Отличен за почивка, на дома, на почивка, излизане в светлина, за ежедневието. Материал : Гащеризон-hoody за бебета От мека и дишаща памучна тъкан, приятна за кожата, да си дете и се чувствах комфортно през целия ден.Съвети по размер : Подходящ за дете 1-4 години.Тъй като ръст и тегло на детето Различен Размер може да бъде Твърде Голяма или Твърде Малка.ПОДХОДЯЩА ТЕМПЕРАТУРА : Якета с модел на динозавър + пуловер, подходящи за есента на времето.Отличен за почивка, на дома, на почивка, излизане в светлина, за ежедневието. Материал : Hoody за бебета, гащеризон от мека и дишаща памук, приятна за кожата на плат, да си дете и се чувствах комфортно през целия ден. Дрехи за момиченца, дрехи за деца, hoody с ревера и дълъг ръкав за малки момичета, блуза, блузи, панталони в стил мозайка, комплект дрехи от 2 теми, подаръчен комплект за новородено Сезон : есен, зима Тип ръкави : дълъг ръкав.

R

Продукти в категория