.

.

Cabilock 1 бр. Органайзер за Пелени, Дамски Чанта За Пътуване, За Момичета, За Съхранение на Менструалния Цикъл, За Юноши, Физиологично Использованиеблек Преносим Ключ, ?

Cabilock 1 бр. Органайзер за Пелени, Дамски Чанта За Пътуване, За Момичета, За Съхранение на Менструалния Цикъл, За Юноши, Физиологично Использованиеблек

BGN 3.00
Продукти

ПлатЧАНТИ за ХИГИЕННИ КЪРПИ - за съхранение на хигиенни кърпички, подложки за хранене, бебешки пелени, а също така могат да се използват за организиране на бижута, кредитни карти.ЧАНТА за ТАМПОНИ - момичета и жени по време на пътуване и на открито.ОРГАНАЙЗЕР за СЪХРАНЕНИЕ - практическа конструкция с цип предпазва пелена или гигиеническое кърпа от замърсяване или плъзгане надолу женски портфейл за монети.ЧАНТА ЗА ПАМПЕРСИ - практическа конструкция с цип предпазва пелена или гигиеническое кърпа от замърсяване или плъзгане надолу.ЧАНТА за ПЕЛЕНИ с цип - добър подарък за вашата съпруга, майка, семейство, двойка или просто приятелка.Пратката включва 1 х чанта за съхранение на хигиенни кърпички Характеристики-за момичета и жени по време на пътуване и подложка за грижа на открито. - Размер : прибл. чанта за пелени с размери 12,5 х 12 х 4.5 виж - държи хигиенни кърпички, подложки за хранене, памперси, както и може да се използва за организиране на бижута, кредитни карти и т. Малки мрежи за момичета. - Материал : Платнена торбичка за съхранение. - размер за пътно облекло набиране, малки слушалки, малки неща, или за чанти за хигиенни кърпи за малки момичета на открито. жена портфейл за монети - Произведен от висококачествен текстилен материал, това е лека и удобна менструална уплътнение. - Един практичен дизайн с цип предпазва пелена или гигиеническое кърпа от замърсяване, плъзгащи се и др Органайзер за съхранение. - Цвят : Черен чанта за пелени с цип.Информация за стоки Уплътнение за хранене на повърхността Му е гладка, ще стоят добре на допир. малка чанта за пелени с прости, но красиви модела ще ви даде добро настроение. чанта за хигиенни кърпи за улици Тази чанта за съхранение изработени от текстилен материал и лек. подложки за менструалния цикъл практични, те могат лесно да се затвори. малка косметичка подходящ за улиците, пътуване, използване в офиса и т.

R

Продукти в категория