.

.

Силиконовата Прясна Форма за хокей на лед хокей Rifanda, Силиконова Автомобили Прясна Форма за Ароматни Топки, Автомобилни Ароматизатори, Форма за Сапунени Свещ, Восъ?

Силиконовата Прясна Форма за хокей на лед хокей Rifanda, Силиконова Автомобили Прясна Форма за Ароматни Топки, Автомобилни

BGN 1.67
Продукти

?【Функционален и декоративен】 Тези аксесоари за освежаване на автомобила може да се използва само на открито, но и като много скъп ароматизатори за украса на вашия автомобил, баня, спални и други места ?【Пакетът включва】Този комплект за пресни продукти включва 1 бр. автомобилна формата за пресни продукти, 1 на въже с дължина 293 инча, 20 бр. резбовани щифтове.Много аксесоари ви позволяват лесно да се мотае car freshie на вашия автомобил, спалня, санитарен възел - това е достатъчно за ежедневна употреба. ?【Благородна форма за печене във фурната】 крайния Размер на форма за печене на фурна е около 5,2 (Д) х 4.3 (Ш) x 1,06 (В) инча.Силиконови форми Rifanda за пресни продукти, произведени от висококачествен силиконов материал, издръжлив и многоразовы, лесно да ги извадите от формата.Температура на сейф е от -40 ° F до 410 ° С. Препоръчително е да използвате фурната за да получите най-добрите резултати. ?【Универсално използване на стартов набор Freshies Доставки】 Тази силиконовата форма freshy large може да се използва не само за приготвяне на ароматни топки car freshie, но и като форма за епоксидна смола, форми за производство на свещи, форми за сапун и така нататък. ?【Една чудесна идея за подарък】Можете да използвате тези силиконови форми за приготвяне на фрешей със собствените си ръце, сапун или diy от смола.Така че това е чудесен запомнящ се подарък ръчна изработка за семейството и приятелите на важни дни като годишнини, рождени дни, сватби. ?【Функционален и декоративен】 Тези аксесоари за освежаване на автомобила може да се използва само на открито, но и като много скъп ароматизатори за украса на вашия автомобил, баня, спални и други места. ?【Пакетът включва】Този комплект за пресни продукти включва 1 бр. автомобилна формата за пресни продукти, 1 на въже с дължина 293 инча, 20 бр. резбовани щифтове.Много аксесоари ви позволяват лесно да се мотае car freshie на вашия автомобил, спалня, санитарен възел - това е достатъчно за ежедневна употреба. ?【Благородна форма за печене във фурната】 крайния Размер на форма за печене на фурна е около 5,2 (Д) х 4.3 (Ш) x 1,06 (В) инча.Силиконови форми Rifanda за пресни продукти, произведени от висококачествен силиконов материал, издръжлив и многоразовы, лесно да ги извадите от формата.

R

Продукти в категория