.

.

COHEALI 4 бр., Слайсер в формата на Парчета, за художествената рязане, Училище, за гравиране на формата на Пръста, Джобно ножче, Безопасни Диамантени Изделия, Ръчно Сини ?

COHEALI 4 бр., Слайсер в формата на Парчета, за художествената рязане, Училище, за гравиране на формата на Пръста, Джобно ножче, Безопасни

BGN 2.67
Продукти

Сигурен нож за хартия-подходящ за рязане на хартиени продукти за diy, scrapbooking и ръчно счетоводството ОТВАРЯНЕ на файлове С помощта на безопасно нож за писалки лесно да нарани пръстите, което улеснява процеса на рязане.КАНЦЕЛАРСКИ материали за ОФИСА - леки и преносими, им е по-удобно да притежават и носят със себе си. Нож за рязане на дръжки-Лесно за носене и съхраняване, просто го сложи в молив случай или чанта. ръчен нож за рязане на дръжки.Преносим инструмент за бродирани -по-безопасни от обикновените ножове за ръкоделието, които предпазват ръцете ви от порязвания и наранявания. точност нож за рязане на филийки.Пратката включва 1 х керамичен нож за писалки Характеристики-Това може да допринесе за креативност и арт въображението на хората.- Размер : прибл.- Материал : полипропилен, керамика.- Широко се прилага в дома, в офиса, хола, в училище, в офиса и така нататък.- Добър подарък за вашите приятели, съученици и любителите на занаяти собствените си ръце.- Подходящ за рязане на хартиени продукти за diy, scrapbooking и ръчно счетоводството.- Лек и преносим, по-удобен за съхранение и переноске.Описание Товарабезопасный нож за хартия Търсите професионален и достъпен нож за хартия?Вие търсите надежден инструмент, който можете да използвате за извършване на няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален нож за хартия трябва да отговаря на вашите нужди. нож за рязане на пера - това е един от най-добрите варианти за вас.

R

Продукти в категория