.

.

Въже за секс, Въже за бетона етаж, Въже за пода в гаража, Завъртане на главата на 180 градуса и защита от сблъсъци, се Прилага за душ, Баня, Кухня, къща, Гараж, Стъклена в?

Въже за секс, Въже за бетона етаж, Въже за пода в гаража, Завъртане на главата на 180 градуса и защита от сблъсъци, се Прилага

BGN 0.33
Продукти

[Магически Стъргало с Голям Стъргалка] Този стъргало за пода е с дължина 19,7 инча и е изработен от силиконТой може да почистите повърхността, без да остави и следа от напукване.Освен това, той е проектиран с 43-инчов растягивающимся шестия, така че може ефективно почистени от кал.Вече няма нужда да се притеснявате за някаква мръсотия и косата, тъй като тя може напълно да изчистите всеки мъртъв ъгъл. [Силна почистване на] Тази метла-стъргалка, за секс може лесно да се премахне плаката в банята, тлъсто масло в кухнята и да не се оставя на плака.Освен това, отточна тръба на шарнирна връзка панти на 180 градуса, позволява лесно почистване на долната част на големи мебели като диван, легло, и т. [Спестяване на пространство] Този голям стъргало за пода може да се изолира вода по време на изплакването и не оставя на плака.Освен това, има отвор за захващане, което позволява да се пести място и се съхранява навсякъде. [Доброто и повсеместното дизайн] Това тежкотоварни гаражно стъргало нарушава традицията.Той е проектиран с растягивающимся шестия, който ще ви помогне да се въведе ред във всеки ъгъл, без навеждане.На дръжката са изработени чрез студено формоване, така че е лесно отвалить. Освен това, той е снабден с подвижна царапиной, която лесно отсоединяется и е еластична. [Широко прилагани] Този гаражно стъргало за бетона етаж е изработен от сгъсти неръждаема стомана, която е здрав и може да осигури дълъг експлоатационен живот.Освен това, той е приложим към различни сцени или повърхности, като кухня, баня, пол, стъкло и т. [Магически Стъргало с Голям Стъргалка] Този стъргало за пода е с дължина 19,7 инча и е изработен от силикон.Той може да почистите повърхността, без да остави и следа от напукване.Освен това, той е проектиран с 43-инчов растягивающимся шестия, така че може ефективно почистени от кал.Вече няма нужда да се притеснявате за някаква мръсотия и косата, тъй като тя може напълно да изчистите всеки мъртъв ъгъл. [Силна почистване на] Тази метла-стъргалка, за секс може лесно да се премахне плаката в банята, тлъсто масло в кухнята и да не се оставя на плака.Освен това, отточна тръба на шарнирна връзка панти на 180 градуса, позволява лесно почистване на долната част на големи мебели като диван, легло, и т. [Спестяване на пространство] Този голям стъргало за пода може да се изолира вода по време на изплакването и не оставя на плака.Освен това, има отвор за захващане, което позволява да се пести място и се съхранява навсякъде. [Доброто и повсеместното дизайн] Това тежкотоварни гаражно стъргало нарушава традицията.Той е проектиран с растягивающимся шестия, който ще ви помогне да се въведе ред във всеки ъгъл, без навеждане.На дръжката са изработени чрез студено формоване, така че е лесно отвалить. Освен това, той е снабден с подвижна царапиной, която лесно отсоединяется и е еластична. [Широко прилагани] Този гаражно стъргало за бетона етаж е изработен от сгъсти неръждаема стомана, която е здрав и може да осигури дълъг експлоатационен живот.

R

Продукти в категория