.

.

1 Бр. Гъба във форма на Мечка, Мультяшная Гъба За Миене на Съдове, Множество Тъканта, Гъба За миене на съдове, Препарат за миене на съдове, Скрубер за Кухненски инстру?

1 Бр. Гъба във форма на Мечка, Мультяшная Гъба За Миене на Съдове, Множество Тъканта, Гъба За миене на съдове, Препарат за миене

BGN 1.33
Продукти

[Здрав материал] Гъба за почистване под формата на мечката е направена от висококачествен полиестерен плат, който е здрав и може да се използва в продължение на дълго време [Гъба за почистване без драскотини] Мазни петна и прах лесно вытираются, не оставя драскотини, и няма да навредят на повърхността на съдове за готвене с незалепващо покритие.Той е подходящ за почистване на различни кухненски принадлежности. [Широко използван] Мультяшная гъба за миене на съдове може да се използва не само за миене на съдове, но и за почистване на кухненски мивки, повърхности на печки, вани, душ кабини, мивки за бани и дори за почистване на плодове. [Определяне продукт] Нашата кърпа за миене на съдове е много подходящ за отстраняване на масла, остатъци от храна, прах и цялостно почистване на повърхността на съдовете, без образуване на драскотини. [Mailto включва в себе си] 1 бр. гъба за мультяшного диск, дебелина : 2.5 мм, цвят : бежов, кафяв. [Здрав материал] Гъба за почистване под формата на мечката е направена от висококачествен полиестерен плат, който е здрав и може да се използва в продължение на дълго време. [Гъба за почистване без драскотини] Мазни петна и прах лесно вытираются, не оставя драскотини, и няма да навредят на повърхността на съдове за готвене с незалепващо покритие.Той е подходящ за почистване на различни кухненски принадлежности. [Широко използван] Мультяшная гъба за миене на съдове може да се използва не само за миене на съдове, но и за почистване на кухненски мивки, повърхности на печки, вани, душ кабини, мивки за бани и дори за почистване на плодове. [Определяне продукт] Нашата кърпа за миене на съдове е много подходящ за отстраняване на масла, остатъци от храна, прах и цялостно почистване на повърхността на съдовете, без образуване на драскотини. [Mailto включва в себе си] 1 бр. гъба за мультяшного диск, дебелина : 2.5 мм, цвят : бежов, кафяв.

R

Продукти в категория