.

.

LXB Декорация на дома, Многофункционална стойка за обувки От Неръждаема Стомана Дебела Многослойна Проста Комбинация Домакински шкаф за Обувки в Общежитието Ботуш?

LXB Декорация на дома, Многофункционална стойка за обувки От Неръждаема Стомана Дебела Многослойна Проста Комбинация Домакински шкаф

BGN 0.67
Продукти

☞ Многослойно склад, триизмерна структура, малка заета площКоварен запечатване на ръбове, елегантен дизайн ръбове, елегантен дизайн ъгли, гладко усещане, грижа за ежедневието. ☞ Висококачествени гумени нескользящие тепиха, не е нужно да се притеснявате за царапинах на земята, на обща стабилност. ☞Използване на съвременни технологии и технология на сондиране, се постига висока точност и по-стабилна връзка.Процесът на заваряване е изискан, при заваряване няма неравности и стоманена тръба не е деформиран. ☞ Целият материал е от неръждаема стомана, истинска дебела стоманена плоча, однослойная Носеща способност до 40 кг, гладка и красива, здрава и стабилна. ☞ Очакваната дата за доставка е от 15 до 30 дни. Продуктът се измерва Manually.an Грешка в 1-2 см е нормално. ☞ Многослойно склад, триизмерна структура, малка заета площ.Коварен запечатване на ръбове, елегантен дизайн ръбове, елегантен дизайн ъгли, гладко усещане, грижа за ежедневието. ☞ Висококачествени гумени нескользящие тепиха, не е нужно да се притеснявате за царапинах на земята, на обща стабилност. ☞Използване на съвременни технологии и технология на сондиране, се постига висока точност и по-стабилна връзка.Процесът на заваряване е изискан, при заваряване няма неравности и стоманена тръба не е деформиран. ☞ Целият материал е от неръждаема стомана, истинска дебела стоманена плоча, однослойная Носеща способност до 40 кг, гладка и красива, здрава и стабилна. ☞ Очакваната дата за доставка е от 15 до 30 дни. Продуктът се измерва Manually.an Грешка в 1-2 см е нормално. Име☞ : шкаф за обувки◀●▷Материал : Неръждаема стомана◀●размер▷ : 55 X24 X82 Cm , 65 X24 X82 Cm◀●▷мебели конструкция : конструкцията на скобата◀●▷Процеса на структуриране на дърво : налагане на◀●▷Допълнителни функции : демонтаж◀●▷Ли инсталиране : инсталирайте◀●стил▷ : лесен и модерен◀●▷Забележка : продават само обувки, да не се продават и други продукти◀●прилагане на▷ : моля, внимателно прочетете по-горе.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Много Ви благодаря.

R

Продукти в категория