.

.

Лаборатория Скоба на 3 Пръста за Лабораторни прът, Поставка за Реплика На С сплав, Притежателят на Кондензатора, Държач за Чаша, Скоба за Колби за Влакчета за химиче?

Лаборатория Скоба на 3 Пръста за Лабораторни прът, Поставка за Реплика На С сплав, Притежателят на Кондензатора, Държач за Чаша, Скоба за

BGN 4.78
Продукти

【По-стабилен】 В сравнение с двухкулачковым скоба, трехкулачковый скоба е по-стабилна, това е перфектният избор за научни клас и за домашна употреба 【Цинк сплав】 е Изработена от висококачествена сплав с по-трайни.Лесно задържа неправилна форма. 【С галванично покритие】 Повърхността на затягане обработена покритие покритие, което повишава ефективността на защитата срещу корозия. 【По-здраво,】 Използвайте пластмаса, дръжте колба по-здраво, осигурете надеждна фиксация без приплъзване, който не поцарапает предмети. 【Чудесно за】 Този продукт се използва за определяне на тръбата за конденз или крушка на стойка за реплика и мраморен плот за титруване. 【По-стабилен】 В сравнение с двухкулачковым скоба, трехкулачковый скоба е по-стабилна, това е перфектният избор за научни клас и за домашна употреба. 【Цинк сплав】 е Изработена от висококачествена сплав с по-трайни.Лесно задържа неправилна форма. 【С галванично покритие】 Повърхността на затягане обработена покритие покритие, което повишава ефективността на защитата срещу корозия. 【По-здраво,】 Използвайте пластмаса, дръжте колба по-здраво, осигурете надеждна фиксация без приплъзване, който не поцарапает предмети. 【Чудесно за】 Този продукт се използва за определяне на тръбата за конденз или крушка на стойка за реплика и мраморен плот за титруване. Изработена от висококачествена сплав с по-трайни. Повърхността на затягане обработена покритие покритие, което повишава ефективността на защитата срещу корозия. Сложете пластмаса, дръжте колба по-силна. Този продукт се използва за определяне на тръбата за конденз или крушка на стойка за реплика и мраморен плот за титруване. В сравнение с двухкулачковым клип трехкулачковый скоба е по-стабилна.Параметри : Материал : цинк, сплави и пластмаса Обработка на повърхността : гальванопокрытие Модел : Голяма, Samll (опция) Дължина на продукта : Голяма : 27 см / 10,6 инча Малка : 19 см / 7,5 Приложение : Кондензатор, лаборатория колба. съдържание на Пакета : 1 * стяга Забележка : При измерване на размерите на продукта са възможни малки отклонения.

R

Продукти в категория