.

.

KCHENSUPLY Косметичка, Козметичен Органайзер за Момичета, Женски Пътни Free Toiletries, Голяма Откриващата Чанта с Цип, Държач, Водоустойчив Преносим чанта от Изкуствена Кожа ?

KCHENSUPLY Косметичка, Козметичен Органайзер за Момичета, Женски Пътни Free Toiletries, Голяма Откриващата Чанта с Цип, Държач,

BGN 3.00
Продукти

【Размер】 Тази козметична чанта за съхранение на мерки 9*47 см, с голям капацитет за съхранение на вашите козметични бижута и тоалетни принадлежности. 【Здрав】Вътрешен и външен слоеве на тази козметични чанти са изработени от висококачествена изкуствена кожа, която е по-здрава и дебела, отколкото други подобни продукти, ви дава възможност да запазите формата на чантата и нейното съдържание, не разрушаясь. 【Лесно се открива】 Дизайн чанта с цип с по-голям отвор позволява бързо да намерите подходящите елементи.Голяма светкавица лесно се отваря и затваря за лесен достъп до вашите предмети от първа необходимост. 【Изящна изработка】Косметичка има гладка метална, с цип, удобна дръжка за носене, висококачествена водоустойчива изкуствена кожена кърпа и елегантен външен вид.Можете да го използвате в ежедневието си или пътуване, той подчертават вашата естетичност и ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели и семейство. 【Съхранение в офисите на】 Тази пътна косметичку голям капацитет не само удобни за носене със себе си, но и снабдяват различни отделения за сортиране и съхранение на козметика. 【Размер】 Тази козметична чанта за съхранение на мерки 9*4.7 см, с голям капацитет за съхранение на вашите козметични бижута и тоалетни принадлежности. 【Здрав】Вътрешен и външен слоеве на тази козметични чанти са изработени от висококачествена изкуствена кожа, която е по-здрава и дебела, отколкото други подобни продукти, ви дава възможност да запазите формата на чантата и нейното съдържание, не разрушаясь. 【Лесно се открива】 Дизайн чанта с цип с по-голям отвор позволява бързо да намерите подходящите елементи.Голяма светкавица лесно се отваря и затваря за лесен достъп до вашите предмети от първа необходимост. 【Изящна изработка】Косметичка има гладка метална, с цип, удобна дръжка за носене, висококачествена водоустойчива изкуствена кожена кърпа и елегантен външен вид.Можете да го използвате в ежедневието си или пътуване, той подчертават вашата естетичност и ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели и семейство. 【Съхранение в офисите на】 Тази пътна косметичку голям капацитет не само удобни за носене със себе си, но и снабдяват различни отделения за сортиране и съхранение на козметика.

R

Продукти в категория