.

.

Mobestech Складное Кофа за Боклук Офис Кофи за Боклук с Кухненски Окачена кофа за Боклук Окачена кофа за Боклук Шкаф кофата за Боклук, Тоалетка Органайзер за дребни Нещ?

Mobestech Складное Кофа за Боклук Офис Кофи за Боклук с Кухненски Окачена кофа за Боклук Окачена кофа за Боклук Шкаф кофата за Боклук, Тоалетка

BGN 11.07
Продукти

КУХНЕНСКИ ОКАЧЕН КОФАТА за боклук - Висококачествени материали, притежаващи висока здравина, устойчивост на износване и устойчивост на износване, може да се използва в продължение на дълго времеМИНИ-КОФАТА за БОКЛУК - подвесное кофа за боклук отговаря на дневната нужда в него на кухнята, е практично и полезно.ПОДВЕСНОЕ КОФА за БОКЛУК - боклук може да подреди нещата си и да придадат на вашия дом нов вид и красота.Кофата за боклук, над шкафа - Окачен дизайн, спестяване на пространство, удобни за използване, е чудесен инструмент за домашно приготвена храна за вас.Вратата ОКАЧЕН КОФАТА за боклук - Домакински кофа за боклук с фина обработка и гладка повърхност, без чеп, безопасен и отличен.КУХНЕНСКИ ОКАЧЕН КОФАТА за боклук - Висококачествени материали, притежаващи висока здравина, устойчивост на износване и устойчивост на износване, може да се използва в продължение на дълго време.МИНИ-КОФАТА за БОКЛУК - подвесное кофа за боклук отговаря на дневната нужда в него на кухнята, е практично и полезно.ПОДВЕСНОЕ КОФА за БОКЛУК - боклук може да подреди нещата си и да придадат на вашия дом нов вид и красота.Кофата за боклук, над шкафа - Окачен дизайн, спестяване на пространство, удобни за използване, е чудесен инструмент за домашно приготвена храна за вас.Вратата ОКАЧЕН КОФАТА за боклук - Домакински кофа за боклук с фина обработка и гладка повърхност, без чеп, безопасен и отличен.Пратката включва 2 висящи боклук резервоара Характеристики -Размер : 25,20 X14,20 X12,20 см /9,90 X5,58 X4,79 инча. - Окачен дизайн, спестяване на пространство, удобни за използване, прекрасен и приятен инструмент за домашно приготвена храна за вас. - Домашни кошчето за боклук с фина обработка и гладка повърхност, без чеп, сигурно и е превъзходно. Висококачествени материали, притежаващи висока здравина, устойчивост на износване и устойчивост на износване, може да се използва в продължение на дълго време. - Материал : ABS. - много лесно се използва и не отнема ценно пространство в стаята си, практичен и удобен. - Дайте си с кухненски боклук, за да създаде по-добра атмосфера в кухнята.Описание на продукта Този продукт е практично и стилно кухненско кофа за боклук, от който са произведени.

R

Продукти в категория