.

.

TEHAUX 1 Комплект 8 бр. Заключване с катарама Черен Шкаф Метални Гардероби Врата Болт за Заключване Горна Скоба Кутия от Неръждаема Стомана Черен Болт за Сандъци Пружи?

TEHAUX 1 Комплект 8 бр. Заключване с катарама Черен Шкаф Метални Гардероби Врата Болт за Заключване Горна Скоба Кутия от Неръждаема Стомана

BGN 1.33
Продукти

неръждаема стоманаОкачени заключване за шкафчета : Переключающие капаче може да се използва широко в кутии за инструменти, сундуке "Направи си сам", ковчега за бижута кутия за съхранение, обикновен кутия за инструменти, калъф за инструменти, багажника на колата, гардероб и много други.Самоблокирующаяся обтегач : Изработен е от висококачествен материал е от неръждаема стомана и не ръждясва в употреба.Пружинен заключване : Тези тумблерные капаче са удобни и са много лесни за инсталиране и го изключвате.Затвори с болтовым заключване : отличен инструмент за магазин за дома и офиса.Лесен за инсталиране и използване.Закопчалката-долен език : Капаче снабдени тумблерной закопчалка.Те осигуряват надеждна фиксация и не се плъзне при отварянето. неръждаема стомана.Окачени заключване за шкафчета : Переключающие капаче може да се използва широко в кутии за инструменти, сундуке "Направи си сам", ковчега за бижута кутия за съхранение, обикновен кутия за инструменти, калъф за инструменти, багажника на колата, гардероб и много други.Самоблокирующаяся обтегач : Изработен е от висококачествен материал е от неръждаема стомана и не ръждясва в употреба.Пружинен заключване : Тези тумблерные капаче са удобни и са много лесни за инсталиране и го изключвате.Затвори с болтовым заключване : отличен инструмент за магазин за дома и офиса.Лесен за инсталиране и използване.Закопчалката-долен език : Капаче снабдени тумблерной закопчалка.Те осигуряват надеждна фиксация и не се плъзне при отварянето.Кръст Бод Пакет включва 1 х Комплект от 8 бр. Переключающие капаче Характеристики -Материал : Неръждаема стомана Пружинен превключвател. -Размер : Около 7,50 X2,80 X1,00 см / 2,95 X1,10 X0,39 инча Болт за наяве. -Цвят : Черен чекмеджето. - Чудесен инструмент за домашния офис, магазин.Лесен за инсталиране, здрав за използване на скоба-капаче. - Те са фино полирани, гладка и без чеп, и няма да навредят на вашите ръце закопчалка-засовом. - Бърза и лесна инсталация -допълнителна защита за вашите малки предмети се намира в обсега на извити капаче. - Затвори са идеални за инструменти, чекмеджета, дело, сандъци, врати на шкафове запираются на висящи болт. - Здрава пружина, инсталирани вътре, дава възможност за лесно отваряне и затваряне, а също и добра разтегливост с катинар.

R

Продукти в категория