.

.

Многофункционален държач за Тоалетна хартия YUANFLQ за Баня, Водоустойчив, с монтиран на стената Диспенсер за Тоалетна хартия, Залепваща Капак кутии за Салфетки с Рег?

Многофункционален държач за Тоалетна хартия YUANFLQ за Баня, Водоустойчив, с монтиран на стената Диспенсер за Тоалетна хартия,

BGN 0.67
Продукти

★ МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КУТИЯ ЗА ХАРТИЕНИ салфетки — в горната част на подвесного на притежателя за тоалетна хартия са също така можете да съхранявате малки предмети (мобилен телефон, очила, пакет цигари, ароматерапия) ★ Безпроблемно водоустойчив дизайн 360 ° —Кутия за салфетки за стенен монтаж не трябва да нарязани на повърхността на стени, притежава висока носеща способност, и не се страхува от намокания кутия за салфетки, самоклеящийся държач за тоалетна хартия е лесен за инсталиране и готов за употреба, се затваря безпроблемно на капака, държач за тоалетна хартия в банята, не се страхува от вода. ★ Конструкция и увеличен капацитет за съхранение, подходяща за различни хартиени кърпи за ръце, може да бъде поставен в торби за боклук, за да отговори на ежедневните нужди. ★ Дизайн отворен капака от лявата страна, открывающуюся капака на 90 градуса може да се отвори с натискането на един, регулируема двойна закопчалка за съхранение + чанта за боклук. ★ Удобен вид тъмна ключалката, можете да превключвате само с едно докосване, както и промяна на хартия, удобно и бързо. ★ МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КУТИЯ ЗА ХАРТИЕНИ салфетки — в горната част на подвесного на притежателя за тоалетна хартия са също така можете да съхранявате малки предмети (мобилен телефон, очила, пакет цигари, ароматерапия). ★ Безпроблемно водоустойчив дизайн 360 ° —Кутия за салфетки за стенен монтаж не трябва да нарязани на повърхността на стени, притежава висока носеща способност, и не се страхува от намокания кутия за салфетки, самоклеящийся държач за тоалетна хартия е лесен за инсталиране и готов за употреба, се затваря безпроблемно на капака, държач за тоалетна хартия в банята, не се страхува от вода. ★ Конструкция и увеличен капацитет за съхранение, подходяща за различни хартиени кърпи за ръце, може да бъде поставен в торби за боклук, за да отговори на ежедневните нужди. ★ Дизайн отворен капака от лявата страна, открывающуюся капака на 90 градуса може да се отвори с натискането на един, регулируема двойна закопчалка за съхранение + чанта за боклук. ★ Удобен вид тъмна ключалката, можете да превключвате само с едно докосване, както и промяна на хартия, удобно и бързо.Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : НИЕ имаме голям опит в производството на предмети от бита, и в нашия магазин широка гама от практични и евтини мебели.

R

Продукти в категория